2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد از لاغری تمام پوست بدنت شل و افتاده میشه فرم صورتت کاملا تغییر میکنه و لاغر میشه 

واسه همینه که میگن بعضی ها کارشون به جایی میکشه

همیشه هم لاغری زیاد زیبایی نمیاره

سلام مهربانوجان، من بیشترازده ساله خواننده خاموش بودم و اولین باره که تو نی نی سایت پیام میدم من ۵سا ...

واااااا🙄🙄🙄🙄🙄منم چهار سال پیش  عمل کردم چقدر پیچیده کردی چه حرفها چه چیزا پس من چرا تا طلاق نرفتم اصلا ربطش به طلاق چیه تازه خوشتیپ شدم خوش هیکل کلی لباس خوشگل هر روز یه مدل میپوشیدم حس سبکی رهایی کبد چربم درمان شد تا که الان حامله ام دوباره بع  زایمان به روال سابق برمیگردم الکی مردم رو نترسونید بعضیا واقعا نمیتونن رژیم بگیرن و چاقی افسرده شون کرده به روحشون آسیب زده 

واااااا🙄🙄🙄🙄🙄منم چهار سال پیش  عمل کردم چقدر پیچیده کردی چه حرفها چه چیزا پس من چرا تا طلاق ...

نگفتن همه طلاق مگیرن که 

ولی حقیقت اینه یه عده کارشون به اونجا کشیده میشه منم دیدم 

خیلی ممنون لطف بزرگی میکنی عزیزم کی عمل کردن هزینه عملشون هم میپرسی

آذر بود

گفتم کاملا رایگان عمل کرد نمیدونم برا وزنش بود که بالا بود یا کلا رایگان بود

نیروهای مسلح بود

ولی یادمه گفت وزن کمتر درصد ناچیزی میگیرن دکترای نامرد زیر میزی هم میگیرن چون عملش رایگانه براشون

لاغری به چه قیمتی؟میدونین یکی از عوارض این عمل مرگه البته زیر۵درصد،نشتی یا لیک که در مواردعدم تشخیص باعث مرگ میشه شاید لاغری بیش از حد صورت آویزون شدن پوست بدن بخصوص در نواحی از بدن که چاقی درش بیشتره شاید ضعیف و بی حالی دائمی شاید کم خونی به دلیل کم شدن ویتامین‌های بدن شاید مجبور بشین مادام تزریق چربی یا فیلر به صورت داشته باشین تا صورتتون از اون حالت پژمرده دربیاد شاید مجبور بشین عمل پوست کشی شکم یا ران انجام بدین شاید مجبور بشین عمل براکیوپلاستی انجام بدین شاید مجبور بشین عمل پروتز سینه انجام بدین بدلیل ازدست مقدار زیادی ازبافت چربی چون بیشتر بافت سینه از چربی هستش و شایدمجبور بودن به اینکه تا آخر عمر مجبورین نوع خاصی رژیم داشته باشین شاید مجبور بشین تا آخر عمر لب به بعضی غذاها و خوراکیها نزنین چون خوردنشون واقعا شما رو اذیت میکنه....

اسلیو یعنی قطع عضو اختیاری بدن یعنی برش قسمتی از معده و خارج کردن اون از بدن برای همیشه...

گذر زمان ثابت می‌کنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.