2821
2789

سلام مهربانوجان، من بیشترازده ساله خواننده خاموش بودم و اولین باره که تو نی نی سایت پیام میدم من ۵سال پیش این عمل رو انجام دادم حتی تاپیک ۲۰۰۰صفحه ای مربوط به عمل اسلیو و بای پس که تو همین نی نی سایت بود رو کامل مطالعه کردم چندین مقاله خوندم از چندین دکترپرس و جو کردم  ازتون خواهش میکنم قبل عمل کردن تمام جوانب عمل روبسنجین بحث مالی به کنار این یه تغییر بزرگ هم در روح و هم درجسم و هم در ظاهر شماست اگرهمسریاپارتنردارین حتما حتما نظر اون رو هم در مورد این عمل بدونین و بدونین زوجهایی بودن تو اطرافیانم که بخاطر انجام این عمل در آستانه طلاق هستن لطفاً خواهشاً با عجله تصمیم نگیرید

گذر زمان ثابت می‌کنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربانوجان، من بیشترازده ساله خواننده خاموش بودم و اولین باره که تو نی نی سایت پیام میدم من ۵سا ...

سلام گلم اطرافیانم کامل راضی هستن و واقعا چندین ساله با چاقی اذیت میشم و هر چی رزیم میگیرم لاغر نمیشم شما کسی رو میشناسین که با نیرو های مسلح عمل کنه و دکتر خوبی باشه

چون واکنش بدن هرکسی به عمل متفاوت هستش و برای بعضی افراد ممکنه یه سری مشکلات پیش بیاد که طرف مقابلشون نتونه با این ظاهر جدید یا سبک زندگی جدیدکناربیاد 

سلام گلم اطرافیانم کامل راضی هستن و واقعا چندین ساله با چاقی اذیت میشم و هر چی رزیم میگیرم لاغر نمیش ...

تهران داره

نمیدونم کدوم بیمارستان داداشم عمل کرد حالا بخاطر وزنش بود یا هر چیزی رایگان بود کاملا نیروهای مسلح

برادرم انجام داد خوبه ولی میگن قدرت بدنی بالای میخاد باید قوی باشه عملش خوبه اگه میتونی برو بالن ...

قدرت بدنیم خوبه برادر شما راضیه از عملش مشکل خاصی براشون پیش نیومد

تهران داره نمیدونم کدوم بیمارستان داداشم عمل کرد حالا بخاطر وزنش بود یا هر چیزی رایگان بود کاملا نی ...

میشه برام بپرسی بهم بگی ممنونت میشم نمیدونین کدوم بیمارستان عمل کرد

خیلی ها هم هستن که با انجام این عمل‌ها البته نه به قصد عمل زیبایی بلکه با در نظرگرفتن جنبه ی درمانی این عمل مشکلاتشون مثل دیابت تیروئید کمردرد مشکلات قلبی تنفسی آپنه و...حل شده و خیلی هم راضی هستن اما چه خوبه تو جامعه ای که همه جور آدم پیدا میشه که حتی حاضرن با جون مردم و آینده و سلامتیشون بازی کنن یکی باشه که جنبه ی منفی رو هم برای مردم بازگو کنه و چشمشون رو به حقایق نگفته باز کنه 

قدرت بدنیم خوبه برادر شما راضیه از عملش مشکل خاصی براشون پیش نیومد

نه فقط نمیتونه غذا زیاد بخوره دیگه

ببین بستگی داره چن درصد معده رو بردارن این مهمه

و این که مغزیجات و انواع آبمیوه های طبیعی زباده میخوره

مرغ هم محلی میخوره کارخونه نمیخوره دیگه

خیلی ها هم هستن که با انجام این عمل‌ها البته نه به قصد عمل زیبایی بلکه با در نظرگرفتن جنبه ی درمانی ...

حرفتون کاملا درسته اما خود من زیبایی یکی از دلایلم هست تنبلی تخمدان به شدت اذیتم میکنه قند خونم لب مرزه کمر درد و پا درد دارم با کلی ترس و واهمه تصمیم گرفتم الانم دارم تحقیق میکنم که تصمیم نهایی بگیرم

میشه برام بپرسی بهم بگی ممنونت میشم نمیدونین کدوم بیمارستان عمل کرد

نه بخدا نمیدونم فقط میدونم ی هفته قبل عمل مشاوره بهش دادن جا خاب اینا هم رایگان بود 

از بیمارستانش خیلییی راضی بود گفت پرسنل عالی رسیدگی عالی تمییزش همه چیزش عالی بود

فردا ازش میپرسم بهت میگم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش