2777
2789
حرفتون کاملا درسته اما خود من زیبایی یکی از دلایلم هست تنبلی تخمدان به شدت اذیتم میکنه قند خونم لب م ...

نمیدونم الان که پیاممو میخونی عمل کردی یا نه ولی منی که 7 8  ماهه عمل کردم بهت میگم بهترین کاریه که تو زندگیت میتونی انجام بدی

باور کن انقدررر اعتماد به نفس میگیری ظاهرت شبیه دخترای نوجوون خوشگل میشه همش دوست داری جلو آینه باشی🥲

من خودم با دکتر علی الماسی عمل کردم وزنم 110 بود الان 70 هستم تا یکسال به 60 میرسم خداروشکر عمل خیلی خوبی داشتم

ولی واسه انتخاب دکترت خیلی دقت کن

بعد از لاغری تمام پوست بدنت شل و افتاده میشه فرم صورتت کاملا تغییر میکنه و لاغر میشه واسه همینه که م ...

بستگی داره چقدر بعد عمل رعایت کنی اصلا قبلش زایمان داشتی یا نه و اینا

من با علی الماسی عمل کردم مو به مو حرفایی که گفت رو اجرا کردم باور کن ذره ای پوستم نیفتاده تازه اون قسمتای بازوم که از چاقی آویزون بود هم سفت تر شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا اول میخواستم بوتاکس معده انجام بدم که میگن دصد جوابدهیش کمه و بگیر نگیر داره

بوتاکس نکن اصلا الان دیگه خیلی مد شده میرن انجام میدن ولی من دختر عموم هم بوتاکس کرد هم رفت امپولای لاغری زد هیچکدوم ذره ای اثر نکرد من همون موقع گوش ندادم به حرفش رفتم اسلیو کردم

نمیدونم پیامامو خوندی یا نه

با علی الماسی اسلیو کردم 110 بودم الان بعد 7 ماه 70 هستم حداقلش میدونم برگشت نداره نه پوستم افتاد نه اذیت شدم الان اصلا غذا میذاری جلوم میل ندارم که بخورم نمیدونی چقدر حس خوبیه

تو بیمارستان فوق تخصصی جراحی شدم

بستگی داره چقدر بعد عمل رعایت کنی اصلا قبلش زایمان داشتی یا نه و اینامن با علی الماسی عمل کردم مو به ...

عزیزم شکمت جمع شده؟ 

من اینقدر شکمم آویزونه که اصلا باور نمی کنم این چربی ها هیچ رقمه از بین برن😔

مبارکت باشه عزیزمبرای منم دعا کن منم 120 کیلوام😭

عزیییزم چقدر حستو درک میکنم🥲🥺

من سه ساله اسلیو کردم وزنم ۱۲۳ بود باورت میشه الان ۶۵ باشم؟

اسلیو اصلا عمل سختی نیست حتما انجامش بده

البته پیش یه دکتر خوب برو من خودم دکترم محسن میرحسینی بود بعد عمل درن و سوند هم نداشتم حتی 

عزیزم شکمت جمع شده؟ من اینقدر شکمم آویزونه که اصلا باور نمی کنم این چربی ها هیچ رقمه از بین برن😔

ارهههه از بین میره کامل نگران چی هستی؟خب وقتی همه جات لاغر شه اون قسمتم لاغر میشه دیگه

اگه انوز عمل نکردی تو اینستا بنویس دکتر محسن میرحسینی پیجشو میاره واست ببین چقدر شبیه تو بودن