2777
2789

بله، من که همینطوری گزارش دادم و پیگیری کردن 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای تو بودم گذشت میکردم

اما مانع نون خوردن ی نفر نمی‌شدم خصوصا تو این اوضاع گرونی

ی بازخورد ی نظر منفی روی روزی اون بنده خدا تاثر میزاره 

کلش یکم مهربونتر بودیم !

البته بسی ب شدت اوضاع هم داره ک قابل گذشته باشه یا ن 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من جای تو بودم گذشت میکردم اما مانع نون خوردن ی نفر نمی‌شدم خصوصا تو این اوضاع گرونی ی بازخورد ی ن ...

عزیزم کسی که مسافر میزنه باید خوب رفتار کنه اون مجبوره مسافرم مجبوره و کار داره که ماشین میگیره 

کسی حق نداره به کسی توهین کنه 

من جای تو بودم گذشت میکردم اما مانع نون خوردن ی نفر نمی‌شدم خصوصا تو این اوضاع گرونی ی بازخورد ی ن ...

اگه دنبال یه لقمه نون هست رفتارشو درست کنه خب 

اتفاقا باید گزارش بزنه دفعه بعد حواسش باشه

عزیزم کسی که مسافر میزنه باید خوب رفتار کنه اون مجبوره مسافرم مجبوره و کار داره که ماشین میگیره  ...

چ توهینی کرده ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اگه دنبال یه لقمه نون هست رفتارشو درست کنه خب  اتفاقا باید گزارش بزنه دفعه بعد حواسش باشه

دقیقا کسی که اسنپ کار میکنه باید مودب باشه وگرنه بره از خیابون مسافر بزنه 

چیکار کردن؟ شما از کجا فهمیدی پیگیری کردن؟

هم باهام تماس گرفتم. هم بهم اس ام اس دادن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
اگه دنبال یه لقمه نون هست رفتارشو درست کنه خب  اتفاقا باید گزارش بزنه دفعه بعد حواسش باشه

مطمئن  باش ی جایی از زندگیت همین حرکتت تلافی میشه  

حالا چ کار خوبی باشه چ نباشه  از نظرت 

رفتار بسیار زشت انگار ما مجبورش کردیم مسافر بزنه نمیتونی بشین خونت 

ما یه اسنپ گرفتیم اول که نتونست خونه رو پیدا کنه بعد تازه طلبکارم بود که شما لوکیشنو بد زدین علافم کردین ۲۰ تومن باید اضافه بدین اونو ک الکی الکی گرف هیچی بعد ب مقصد نرسوند وسط خیابون  پیادمون کرد ک باید برم دنبال خواهرم دو قدم راهه خودتون برین ماهم شکایت کردیم گفتن پیگیری میکنن ک فک کنم نکردن