2777
2789
عزیزم کسی که مسافر میزنه باید خوب رفتار کنه اون مجبوره مسافرم مجبوره و کار داره که ماشین میگیره  ...

بالاتر هم گفتم بستگی ب شدت اوضاع داره 

ولی اونم انسانه ممکنه امروز حالش خوب نبوده اما تو ی بار بیشتر نمی بینیش   بار دیگ اسنپ بگیری همون شخص نیست 

بهتر بود گذشت کنی ولی خوب تو ظرفیتت  کمه تحمل نکردی

با نون بقیه بازی نکن حتی اگ حق با تو بود  چون دنیا خیلی تلافی میکنه  حالا چ از نظر تو خوب بوده یا بد 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مطمئن  باش ی جایی از زندگیت همین حرکتت تلافی میشه   حالا چ کار خوبی باشه چ نباشه  از ...

قضاوت کار خداست. وظیفه ما گزارش دادن و انعکاس رفتار راننده به شرکته. بالاخره باید فرق باشه بین راننده خوب و محترم با راننده بد و بددهن و معتاد و فحاش

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضاوت کار خداست. وظیفه ما گزارش دادن و انعکاس رفتار راننده به شرکته. بالاخره باید فرق باشه بین رانند ...

من کجا قضاوت‌  کردم ؟میگم مهربونتر باشه !

من خودم مسائلی مسائلی میدونم ب مسافرای دیگ آسیب بزنه گزارش میزنم ن حالا ی بداخلاقی  نمیخواد ک رفیقم بشه ک برام مهم باشه اخلاقش

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من کجا قضاوت‌  کردم ؟میگم مهربونتر باشه ! من خودم مسائلی مسائلی میدونم ب مسافرای دیگ آسیب بزنه ...

حالا شما چرا انقد گارد میگیری 

اتفاقا اگه جلوی همین بد اخلاقی گرفته نشه بعد همون آسیبی که شما میگین هم اتفاق میفته 

راننده اسنپ کارمند شرکت اسنپه  و موظفه که کارشو به نحو احسن انجام بده 

همون طور که من سرکارم خوب کار میکنم هر مشکلی هم که داشته باشم سرکار بروز نمیدم ایشونم مولفه چون پول میگیره 

ایشون اگه وجدان داشته باشه میدونه که پول کار کردن مهم نیست پول کار باید حلال باشه 

پولی که من امروز دادم حرومه باد 

قضاوت کار خداست. وظیفه ما گزارش دادن و انعکاس رفتار راننده به شرکته. بالاخره باید فرق باشه بین رانند ...

دقیقا ایشون مفت کار نمیکنه که پول میگیره در قبالش 

کسیم مجبورش نکرده اون لحظه مسافر بزنه قبول نکنه خب 

مطمئن  باش ی جایی از زندگیت همین حرکتت تلافی میشه   حالا چ کار خوبی باشه چ نباشه  از ...

عزیزم این چه حرفیه آدم باید مسئولیت پذیر باشه نمی‌تونه کار نکنه کجای حرفم اشتباه هست ؟ کسی که خوب کار نکرد باید ادب شه دفعه بعد خوب کار کنه هر شغلی که می‌خواد باشه باشه حتی خود من