2777
2789
عنوان

اگه این پیامو به اکسم بدم دیگه برنمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 57 پست
اخه من یه جوری اویزونش شده بودم که نمیخوام‌ فکر کنه کسی منو نمیخواست که داشتم خودمو بهش مینداختم یا ...

این کارتم چیپه فکر میکنه خودت از خودت اسکرین دراوردی یا بهش خیانت میکردی و طرف خواستگارت نبوده بهترین کار اینکه ندیده اش بگیری و پیشرفت کنی و عوض بشی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من یه جوری اویزونش شده بودم که نمیخوام‌ فکر کنه کسی منو نمیخواست که داشتم خودمو بهش مینداختم یا ...

وقتی سکوت کنی و سراغشو نگیری میفهمه همچین عنی هم نبوده! اصلا و ابدا پیام نده فقط ولش کن و تجربه بشه برات 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
خواستی اینا رو واسش بفرستی قیدش بزن کلا

ینی منظورت اینه اگه این حرفا بزنم‌ برنمیگرده؟

یا چی؟

یا به معنای اعلام خدافظی و کات کردنه قطعی از طرف منه و امیدی نمیمونه؟

خب ب خواستگارت فکرکن شاید ادم خوبی بود 

حوصله قهر و رابطه و ناز کشیدن داری بیخیال 

ب خودت و ایندت فکرکن شاید این مورد بهتری بود 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

نه دیگه تابلوئه که دارم راست میگم.

ببین نیاز به اثبات خودت تو پیام و چت نیست بازم این کارت اویزون بازیه کلا ندیده اش بگیر خواهشا

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
چرا؟ چطور؟

طبق تجربه گفتم

با گفتن اینا بیشتر غرورت خرد میکنی اونم ازت بدش میاد سکوت کنی بهتره یا یه متن بهتر بفرست

بازم هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن فقط نظر خودمو گفتم 

ایشالا که خیر باشه واست و تصمیم درست بگیری

ببین نیاز به اثبات خودت تو پیام و چت نیست بازم این کارت اویزون بازیه کلا ندیده اش بگیر خواهشا

خب از گذاشتن استوری عاشقانه یا غمگین هم معذورم؟

اینو دیگه شبایی که دلم میگیره نمیتونم نذارم.

نه بابا اصلا خوشم نمیاد

اها اگه اینجوره قضیه فرق داره ولی ببخشید بقول خودت گفتی اویزونش شدی برا همین انگار دلزده شده ازت 

بنظرمن‌ پیگیرش نباش خودتو سرگرم کن یجورایی خودتو بیخیال نشون بده اگه یهویی دیدیش یا مثلا اگه استوریتو چک میکنه یجوری نشون بده بی تفاوتی و کلا پیگیرش نباش خودش اگه یدرصد دوستت داشته باشه برات تلاش میکنه

مردا‌ رو فقط باید بی محل کرد بزرگترین اشتباه دنبالشون دوییدنه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...