2777
2789
عنوان

اگه این پیامو به اکسم بدم دیگه برنمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 57 پست

آبجیای گلم اگه رابطتتون به این نقطه رسید که برای طرف مقابلتون مجبور شدین ازاینکارا کنین یا بهش یاد آوری کنین که دوستون داشته باشه لطفا قید همچین رابطه ای رو بزنین....چون ارزشی نداره...چون اون طرف اگه واقعا شمارو دوس داشت الان وضعیت شما این نبود..موندنی میمونه رفتنی میره هرکاریشم کنی اگه بخواد بره میره...تو خودتو براش هلاکم کنی میره..واینم بگم اونی که رفته رو دیگه حتی اگه برگشت به زندگیت راه نده چون اون اگه عاشقت بوداصلا نمیرفت که بخواد برگرده

این متنی که نوشتی یعنی داری بهش میگی دختری هستی که غرور نداره و آویزونه اون اسکرین خواستگار هم میفهم ...

من خیلی وقته که با رفتارا و حرفام بهش فهموندم غرور ندارمو اویزونم جوری خودمو کوچیک کردم که این در برابرش هیچی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم پیامت تابلوعه .اگرم برگرده سرکوفت میزنه و مغرور تر که از خواستگارت بهتره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ینی اولش خیلی توجه کردیو باهاش خوب بودی بعد اون کات کرد اونوقت تو بهش سگ محلی کردی؟ و چجوری بی محلی ...

ببین نامزد بودیم خانواده ها ب اختلاف خوردن اینم بی پول و ترسو خیلی هم بحثمون میشد خسته شده بود اینقد جلوش گریه میکردم توروخدا بمون درستش میکنیم فلان میکنم از این حرفا هی میگفت نمیشه خانوادت منو نمی پذیرن توقعاتتون بالاست من ندارم بابام مخالفه از این چرت و پرتا ول کرد رفت خداشاهده بی اشتهایی عصبی گرفته بودم داغون بودم کارم همش گریه بود ولی گفتم بدرک ول کرد اون باید واسه من تلاش کنه نه من 

تا چندوقت که حالم بد بود بعدشم ب خودم اومدم رفتم باشگاه هی ب خودم میرسیدم همسایه بودیم منو می دید من راهمو کج میکردم ازش رومو برمیگردوندم هر روز یه تیپ هر روز با دوستام بیرون دیدم بعد چند روز هی شروع کرد پیام دادن که چرا موهات بیرونه چرا مانتوت فلان بود بهش گفتم پیام نده ب تو ربطی نداره تو هیچ کاره ی منی 

دیدم کم کم می افته دنبالم مثلا میرم تا باشگاه اروم پشت سرم می اومد یعنی هوامو داره هی پیام میداد گوشیمو خاموش کردم با اینکه خودم داشتم میمردم براش ولی خب بهم برخورده بود پشتمو خالی کرد‌دیگه التماس دخترخالم میکرد برگشتیم ولی باز خانوادش شروع کرد ب مخالفت بلاتکلیف گذاشته بودن مارو منم نشستم منطقیش باهاش حرف زدم که نمیشه که نمیشه کلا دل کندم ازش چون غرورم و شان من خیلی بالاتره خودمو تحمیل کنم فردا روز خانوادش میخواستن چیکار باهام کنن خدا میدونه منم پسزخالم خواستگارم بود منطقی تصمیم گرفتم دیدم با پسرخالم خوشبختر میشم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

من خیلی وقته که با رفتارا و حرفام بهش فهموندم غرور ندارمو اویزونم جوری خودمو کوچیک کردم که این در بر ...

این متنی هم که نوشتی فرقی با بقیه حرفایی که بهش زدی نداره 

چرا اینقدر میترسی؟اگه دوستت داشته باشه حتی اگه بره پشیمون میشه برمیگرده 

کلا عوض شو یه دختر دیگه باش مغرور باش التماسش نکن با عشق و توجه زیاد مسمومش نکن هر چقدر اون بهت عشق و توجه داد تو یه پله پایین تر عشق و توجه بده

مرد ذاتش اینه شکارچیه ناز بخره تو نباید قانون طبیعت برعکسش کنی چون نتیجه هم برعکس میشه 

خیلی افتضاحه این کارا  نکن

( ولی الان به این فکر میکنم که واقعا لیاقت خودم و احساسمو داشتی؟ )

این جمله هم خیلی سنگینه؟ ینی باعث میشه به غرورش بر بخوره برنگرده؟

نده عزیز من  چه کاریه؟ به غرورش برمیخوره بله.

این جمله هم خیلی سنگینه؟ ینی باعث میشه به غرورش بر بخوره برنگرده؟

خواستی اینا رو واسش بفرستی قیدش بزن کلا

این جمله هم خیلی سنگینه؟ ینی باعث میشه به غرورش بر بخوره و هیچوقت برنگرده؟

( ولی الان به این فکر میکنم که واقعا لیاقت خودم و احساسمو داشتی؟ ) این جمله هم خیلی سنگینه؟ ینی ...

نه خوب نیست اون خودش میدونه دوستش داشتی و دختر خوبی بودی نیاز نیست بهش یادآوری کنی

چند سالته عزیزم؟ اگه دوست داشتی جواب بده

چه چیزش تابلوئه؟ پس ینی میگی ممکنه که با این پیام برگرده

یعنی کلا بر نمیگرده بعدم تابلوعه توش حالت التماسه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
( ولی الان به این فکر میکنم که واقعا لیاقت خودم و احساسمو داشتی؟ ) این جمله هم خیلی سنگینه؟ ینی باع ...

ببین اولا ریدم به اون پسره ی تخس که باعث شده تو به این روز بیفتی

دوما یه بار گفتم بازم میگم، این پیام دادنت از اساس کار افتضاحیه بعد هی میگی نمیدونم اینجاشو حذف کنم اونجاشو حذف کنم!! بابا نکن خوب نیست! تمام شد و رفت! 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪