2777
2789
عنوان

اگه این پیامو به اکسم بدم دیگه برنمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 57 پست
کلا هیچی نگو بهش. خودتو میاری پایین. هیچی نگو ببین خودش چطور پشیمون میشه

اون پشیمون نمیشه.

اون منو نخواست و با وجود اصرارام از یه جایی به بعد دیگه اهمیتی نداد. چون میدونس بیخیالش نمیشم. به دلایل منطقی که میدونس رسیدنمون به هم غیر ممکنه کات کرد.

به نظرت ممکنه پشیمون شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از گذاشتن استوری عاشقانه یا غمگین هم معذورم؟ اینو دیگه شبایی که دلم میگیره نمیتونم نذارم.

استوری هم نذار کلا انگار نیست با استوری گذاشتن که دلت باز نمیشه بشین گریه کن ولی طوری برخورد نکن که بفهمه به فکرشی شمارشم پاک کن راههای برگردوندن عشق ازدست رفته نوین بینش رو بخون

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
کاری به اسکریم ندارم. کدوم جمله هام باعث میشه به غرورش بربخوره برنگرده لطفا بگید تا همونا رو حذف ...

ببین تک تک جملاتتت بده اصن نباید چیزی بگی بخواد بمونه میمونه...

یا یجوری برمیگرده

کلا وقتی آدم از خودش تعریف میکنه یطوریه ببخشید گلم دورازجونت ولی انگار آدم هیچی نیست بعد میخواد خودشو گنده نشون بده آزادیم گفتن آن چیز ک عیان است چ حاجت ب بیان است...ایشون باید ازروی رفتار و مدل حرف زدنت بفهمه ک ارزش داری و خواستگارای بالایی هم داری ن اینکه خودت بش  اسکرین بدی

خواهرانه گفتم بت امیدوارم قلبت نشکنه از حرفام

عاشق نودلم🍜

اخرش میخوایش یا نمیخوایش😂😂😂😂 نکن دختر 

میخوام و دوس دارم برگرده.

اما بخاطرش خیلی غرورمو زیر پا گذاشته بودم واسه همین میخواستم این حرفارو بزنم 

خب از گذاشتن استوری عاشقانه یا غمگین هم معذورم؟ اینو دیگه شبایی که دلم میگیره نمیتونم نذارم.

اووه بیخیال اینقد بهش غرور کاذب نده بیشتر برات قیافه میگیره هاا

بیشتر از تفریحاتت استوری بگیر بزار از خوشی هات مثلا کافه رفتن با دوستات اصلا در مورد اون نباشه که فکرکنه درگیرشی

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

ببین تک تک جملاتتت بده اصن نباید چیزی بگی بخواد بمونه میمونه... یا یجوری برمیگرده کلا وقتی آدم از ...

نه عزیزم ناراحت نشدم چون ارزش خودمو میدونم فقط خواستم به کسی که ارزشمو نمیدونست نشونش بدم.

اووه بیخیال اینقد بهش غرور کاذب نده بیشتر برات قیافه میگیره هاا بیشتر از تفریحاتت استوری بگیر بزار ...

وای ینی با استوری هامم غرور کاذب میگیره😩

اخه وقتی حالم بده با گذاشتن همچین استوری هایی که حالمو با بقیه به اشتراک میذارم اروم ترم وگرنه همش بریزم تو خودم میپوکم با کسی هم نمیخوام درددل کنم

من یبار با همین سگ محلی کسی که عاشقش بودم رو پشیمون کردم جوری که اومد ب دست و پام افتاد ولی بعدش نشستم خوب فکرامو کردم دیدم بدرد هم نمیخوریم و واقعا قیدشو زدم

نه عزیزم ناراحت نشدم چون ارزش خودمو میدونم فقط خواستم به کسی که ارزشمو نمیدونست نشونش بدم.

اونکه ارزشتونمیدونه بزار بره گمشه لیاقتتو نداره عزیزم ببین چقد حس بدی بت داده ک ساعت ۴ صب راجبش تاپیک بزنی ...

مرد اونیه ک حالتو خوب کنه  و حس خوب بودن و کامل بودن بت بده ن  اینکه اینطوری..

دنبال کسی باش ک دنبال توباشد😔❤️

ی مدت بش فک نکن عکسا و چتاشو بلاک از خاطرت میپره

عاشق نودلم🍜

ببین تک تک جملاتتت بده اصن نباید چیزی بگی بخواد بمونه میمونه... یا یجوری برمیگرده کلا وقتی آدم از ...

میخواستم ببینه منی که افتاده بودم به پاش بقیه چطوری افتاده بودن به پام. و من بخاطر این ردشون میکردم.

وای ینی با استوری هامم غرور کاذب میگیره😩 اخه وقتی حالم بده با گذاشتن همچین استوری هایی که حالمو با ...

عزیزم خود دار باش 

ب بقیه چه ربطی داره از جزییات زندگیت باخبر بشن 

ینی منظورت اینه اگه این حرفا بزنم‌ برنمیگرده؟ یا چی؟ یا به معنای اعلام خدافظی و کات کردنه قطعی از ...

این متنی که نوشتی یعنی داری بهش میگی دختری هستی که غرور نداره و آویزونه اون اسکرین خواستگار هم میفهمه واسه تحریک فرستادی و بهت بدبین هم میشه...هیچی نگو سکوت کن کسی که دوستت داشته باشه رهات نمی کنه یه وقتایی ما آدما اینقدر با عشق و توجه کسی رو مسموم می کنیم که نمیفهمه دوستت داره یا نه  بهش فضا بده بذار بفهمه دوستت داره یا نه اگه دوستت داشته باشه و تو رابطه دختر خوبی بوده باشی مطمئن باش برمیگرده

من یبار با همین سگ محلی کسی که عاشقش بودم رو پشیمون کردم جوری که اومد ب دست و پام افتاد ولی بعد ...

ینی اولش خیلی توجه کردیو باهاش خوب بودی بعد اون کات کرد اونوقت تو بهش سگ محلی کردی؟

و چجوری بی محلی کردی؟