2777
2789
عنوان

چرا در انتهای شب اینطوری شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 60 پست
وای پس آدم چیکار کنه؟یعنی طلاق کسی نباید بگیره؟

نه منظورم اینه اونایی که همو واقعا دوس دارن به سادگی از هم نگذرن واقعا دنیا دو روزه بخاطر مسائل بیهوده آدم نباید عشقشو از دست بده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ماهی قشنگ تره بعد اصن بهنام خیلی هوله😐🤝🏻 حیف ماهی ثریا ک ردش کرد پیام داد ب ماهی،ماهیم ک ...

ماهی خیلی چهره نچرال و‌قشنگی داره، ریز نقش و‌نازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت مرد زیبا و جذابیه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من فردا امتحان تاریخ دارم نصف کتابم نخوندم نشستم پا فیلم 

فردا ک افتادم یکی نی بگه حالا بهنام ب دادت میرسه یا ماهی؟🤦🏻‍♀️😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ماهی خیلی چهره نچرال و‌قشنگی داره، ریز نقش و‌نازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت ...

اره خب ولی ما کاری ب قیافه و ایناشون نداریم

مهم اینه ماهی از ثریا خوشگل ترهههه 

ماهی دوست داشتنی ترههه 

من ثریا رو دوس ندارم🥲

اصن باید خودم شخصا برم فیلمو بهم بریزم😭😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ماهی خیلی چهره نچرال و‌قشنگی داره، ریز نقش و‌نازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت ...

آخه اون ثریا که با هیچ کدومشون قابل مقایسه نیست ای کاش حداقل یکیو میذاشتن گوشت تلخ نباشه قابل باور باشه که بهنام باهاش ازدواج کنه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه منظورم اینه اونایی که همو واقعا دوس دارن به سادگی از هم نگذرن واقعا دنیا دو روزه بخاطر مسائل بیهو ...

ماهی و بهنام سر چرت و پرت جدا شدن. خودشونم نمیدونن چرا جدا شدن

اره خب ولی ما کاری ب قیافه و ایناشون نداریم مهم اینه ماهی از ثریا خوشگل ترهههه  ماهی دوست داش ...

آره با ثریا که اصلا قابل مقایسه نیست خدایی

آخه اون ثریا که با هیچ کدومشون قابل مقایسه نیست ای کاش حداقل یکیو میذاشتن گوشت تلخ نباشه قابل باور ب ...

آره اون خیلی رو مخه

ماهی و بهنام سر چرت و پرت جدا شدن. خودشونم نمیدونن چرا جدا شدن

دقیقا یکی از دلایلی ک میبینمشون میسوزم همینه

عمو و زن عموی منم دقیقا بی دلیل جدا شدن و عاشق همم بودن بعدشم پشیمون شدن

ولی عمومم زود ی زن زشت براش گرفتن راه برگشتی نبود🗿

دیگ ماهی و بهنام کارشون تموم بود بهم حسی نداشتن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه