دلیناforever مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9262 عنوان چرا در انتهای شب اینطوری شد ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 60 پست یعنی بهنام میخواد با اون زنه ازدواج کنه ؟ پس ماهی چی من فکر می کردم برمیگردن به هم ، چقد سخته خدایی نکرده عشق آدم با کس دیگه ای ازدواج کنه تو مثل یه خواب خوب فانتزی 1403/03/26 | 01:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسی۹۴ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7607 اونو ولش کن. اون رفیق بهنام با یه خراش تیغ موکت بری، مُرد؟؟؟؟ نه
دلیناforever مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9262 وای پس آدم چیکار کنه؟یعنی طلاق کسی نباید بگیره؟ نه منظورم اینه اونایی که همو واقعا دوس دارن به سادگی از هم نگذرن واقعا دنیا دو روزه بخاطر مسائل بیهوده آدم نباید عشقشو از دست بده تو مثل یه خواب خوب فانتزی
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 19452 خدایی ماهی قشنگ تره بعد اصن بهنام خیلی هوله😐🤝🏻 حیف ماهی ثریا ک ردش کرد پیام داد ب ماهی،ماهیم ک ... ماهی خیلی چهره نچرال وقشنگی داره، ریز نقش ونازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت مرد زیبا و جذابیه برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14990 من فردا امتحان تاریخ دارم نصف کتابم نخوندم نشستم پا فیلم فردا ک افتادم یکی نی بگه حالا بهنام ب دادت میرسه یا ماهی؟🤦🏻♀️😂 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
دلیناforever مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9262 قسمت چندش اومده ۴ تو مثل یه خواب خوب فانتزی
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14990 ماهی خیلی چهره نچرال وقشنگی داره، ریز نقش ونازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت ... اره خب ولی ما کاری ب قیافه و ایناشون نداریممهم اینه ماهی از ثریا خوشگل ترهههه ماهی دوست داشتنی ترههه من ثریا رو دوس ندارم🥲اصن باید خودم شخصا برم فیلمو بهم بریزم😭😂 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
دلیناforever مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9262 ماهی خیلی چهره نچرال وقشنگی داره، ریز نقش ونازه، ولی انصافا پارسا پیروزفر خییییلی سرتره. بی نهایت ... آخه اون ثریا که با هیچ کدومشون قابل مقایسه نیست ای کاش حداقل یکیو میذاشتن گوشت تلخ نباشه قابل باور باشه که بهنام باهاش ازدواج کنه تو مثل یه خواب خوب فانتزی
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 19452 نه منظورم اینه اونایی که همو واقعا دوس دارن به سادگی از هم نگذرن واقعا دنیا دو روزه بخاطر مسائل بیهو ... ماهی و بهنام سر چرت و پرت جدا شدن. خودشونم نمیدونن چرا جدا شدن برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 19452 اره خب ولی ما کاری ب قیافه و ایناشون نداریم مهم اینه ماهی از ثریا خوشگل ترهههه ماهی دوست داش ... آره با ثریا که اصلا قابل مقایسه نیست خدایی برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 19452 آخه اون ثریا که با هیچ کدومشون قابل مقایسه نیست ای کاش حداقل یکیو میذاشتن گوشت تلخ نباشه قابل باور ب ... آره اون خیلی رو مخه برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25942 ۴ کجا میتونم ببینم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5216 اونو ولش کن. اون رفیق بهنام با یه خراش تیغ موکت بری، مُرد؟؟؟؟ نبابا زندس بیشور با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14990 ماهی و بهنام سر چرت و پرت جدا شدن. خودشونم نمیدونن چرا جدا شدن دقیقا یکی از دلایلی ک میبینمشون میسوزم همینهعمو و زن عموی منم دقیقا بی دلیل جدا شدن و عاشق همم بودن بعدشم پشیمون شدنولی عمومم زود ی زن زشت براش گرفتن راه برگشتی نبود🗿 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 دیگ ماهی و بهنام کارشون تموم بود بهم حسی نداشتن اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه