2777
2789
عنوان

چرا در انتهای شب اینطوری شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 60 پست
بخاطر فیلمه؟  منم ، آدم هم ذات پنداری میکنه انگار با ماهی داستان

قسمت چندش اومده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

طلاق گرفتن.بهنامم هنوز بااون همسایه رابطشون خیلی جدی نشده.ماهی زیادی گندش کرد ک اخرش کاردست دوستش دا ...

نه قسمت جدیدشو ببین با زن همسایه قرار شد صیغه بشن 😭

میدونم طلاق گرفتن ولی واقعا همو دوست داشتن البته مردا که اکثرا بی وفان 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا قسمت ۳ دیدم ابنا رو ندیدم چرا پس؟قسمت جدبد اومده؟ حواشی که واسه پیروز فر درست شده چیه؟

اره جدیدش امشب اومد

حواشی ندیدم🗿

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه قسمت جدیدشو ببین با زن همسایه قرار شد صیغه بشن 😭 میدونم طلاق گرفتن ولی واقعا همو دوست داشتن الب ...

عه امروز مهمون داشتم فرصت نکردم حتما میبینم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چقدر این سریال زیباست دیدنش رو برای تمام متاهلین پیشنهاد میدم

دقیقا آدم قدر زندگیشو بیشتر میدونه ، الان من خودمو جای ماهی قرار میدم میگم شوهر آدم اگه ازدواج کنه آدم دق میکنه خدایی نکرده 

منتظرم شوهرم بیاد دورش بگردم 😂😂🤣🤣😅

نه قسمت جدیدشو ببین با زن همسایه قرار شد صیغه بشن 😭 میدونم طلاق گرفتن ولی واقعا همو دوست داشتن الب ...

آنچه خواهید دیدشو ک گذاشت دلم میخواست زار زار گریه کنم 

ماهی کجا این کجا

ماهی چقد پاش موند با همه بی پولیا و اینا تا این خونه رو خریدن بعد... خدایااااا منو هویج کن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

آنچه خواهید دیدشو ک گذاشت دلم میخواست زار زار گریه کنم  ماهی کجا این کجا ماهی چقد پاش موند با ...

دقیفا آدم اون همه زحمت بکشه خونه زندگی درست کنه بعد شوهر قدر ندونه یه زن دیگه بیاره جات ، آدم واقعا میمونه 

وای پس آدم چیکار کنه؟یعنی طلاق کسی نباید بگیره؟

چرا خب ولی اینا الکی جدا شدن

ماهی هنوز دوسش دارهه🥲

بهنامم ی جور رفتار کرد من فک کردم دوسش دارع🥲💔