2777
2789
عنوان

چرا در انتهای شب اینطوری شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ ماهی و بهنام کارشون تموم بود بهم حسی نداشتن

بابا اون همه احساسسسس چی احساسی نداشتن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دیگ ماهی و بهنام کارشون تموم بود بهم حسی نداشتن

ولی میبینی آدما وقتی یه مدت از هم دور میشن دلشون برای هم تنگ میشه واقعا حس میکنن که همو دوس دارن ، به نظرم گاهی زوج ها تو شرایط در هم برهم کمی از هم فاصله بگیرن اونوقت میبینن که هنوز به هم حسی دارن یا نه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چقد دلم میگیره با هر قسمتش من و شوهرم هم داریم سر چیزای بیخود طلاق میگیریم

عزیزم 😢ای کاش یه مدت به هم فرصت بدین ، کمی از هم دور بمونید ، مشاوره برید شاید مشکلتون حل شد ، همیشه وقت واسه طلاق هست ، همه تلاشتون رو بکنید تا بعدا پشیمون نشید 

خیلی با ماهی همزاد پنداری میکنم

یکی بسازی براش مادری کنی تهش به خاطر رفتاراش خسته شی و بری و بعدش بیای ببینی یه زن دیگ اومدا رو همه زحمتت واقعا از ته قلبم ناراحتم با اینک میدونم فیلمه

ولی فهمیدم مرد ها مادر نمیخان مادری نکنیدبرای پارنترهاتون

خیلی با ماهی همزاد پنداری میکنم یکی بسازی براش مادری کنی تهش به خاطر رفتاراش خسته شی و بری و بعدش ب ...

دقیقا نباید مادری کرد 

ولی واقعا مردا ها موجودات قابل کشفی نیستن آدم نمی‌فهمه باید چجوری باشی براشون ، دیدی اون قسمت پایانیشو هم میخواست با ماهی چت کنه هم با ثریا ، درکل آدم نمی‌فهمه کیو واقعا دوس دارن 

ولی میبینی آدما وقتی یه مدت از هم دور میشن دلشون برای هم تنگ میشه واقعا حس میکنن که همو دوس دارن ، ب ...

اره درسته ولی ب شرطی ک آدمای دور و برت اجازه بدن . 

الان ماهی با اون مرده داره آشنا میشه ولی یکم سفته 

بهنامم با ثریا

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
دقیفا آدم اون همه زحمت بکشه خونه زندگی درست کنه بعد شوهر قدر ندونه یه زن دیگه بیاره جات ، آدم واقعا ...

ولی اینجاش واقعا زور شد 

ماهی زحمت کشید ک خونه بخرن پدرش در اومد بعد ثریا میاد استفاده میکنه . 

البته ماهیم اگ یکم غرغراشو کمتر می‌کرد الان بهتر بود

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من میفهمم ماهی خیلی روش فشار بود، خیلی مادرانه رفتار میکرد و میخاس یه تنه همه چیزو درست کنه و حرف حرف خودش باشه ولی خب بهنامم خسته شده بود بخاطر حرفا و کارای ماهی هزار بار کلافه و خسته بود دیگه نمیکشید ادامه بده، در کل زنها خیلییی چیزای ریز و کوچیک تو سرشون  دارن و بابتشون  خودخوری میکنن ولی خب مردا ک علم غیب ندارن!  بنظرم هردو مقصرن ماهی بیشتر، واقعا احتیاج ب روانشناس داره و باید درمان بشه 

❤️‍🩹