2821
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 57 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بایدبری بک استیج . اگه شهرستانه میتونی برری هتلی که اقامت داره خواننده .

خوب چطوری میشه رفت بک استیج؟

کرجم هتل که نمیان بمونن 

پارسال شانس بندر بودیم همه هتلمون بودن شوهرم گفت چکاریه بری عکس بگیری باهاشون منم گوش به حرفش دادم حالا دوست دارم😅 البته پسرم دوست داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اصلا نمی‌شناسم خواننده هارو  یه سری از آشناها رفته بودن میگفتن 😂

میخوایم بریم طلیسچی خیلی هم مهربون و مردمیه فقط موندم چطوری بگم قبلا رفتم تو این خطها نبودم فقط به خاطر پسرم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب چطوری میشه رفت بک استیج؟ کرجم هتل که نمیان بمونن  پارسال شانس بندر بودیم همه هتلمون بودن ...

ازبادیگاردا بپرسین راهنماییتون میکنن .

البته بعضی وقتا مجوز عکس نمیدن .

قبلش بپرسین بک داره یا نه ! ترجیحا از فن پیجاشون بپرسین ،بادیگاردا دروغ میگن گاهی .

🌤 ࣪ ִֶָ

باید جلو ترین ردیف بشینی اونجا راحت میتونی سلفی بگیرید 

ردیف اول که فروش نداشت ردیف دوم هستیم

باید بری بک استیج، اگه نداشت برو هتل

چطوری برم🥺😅

میخوایم بریم طلیسچی خیلی هم مهربون و مردمیه فقط موندم چطوری بگم قبلا رفتم تو این خطها نبودم فقط به خ ...

نمیشناسم ایشونو عزیزم 

کلا دنبال نمیکنم خواننده های ایرانی رو 

چون لایو خوبی ندارن

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

کرج بک استیج داره . هتلم بعضی وقتا میشه عکس گرفت .

نمیاد که بره هتل کلا نیم ساعت راه تا تهران احسان خواجه امیری رفتم و حجت اشرف زاده فرار کردن ولی طلیسچی سانس اول هست نمیتونه فرار کنه😅🤣

نمیشناسم ایشونو عزیزم  کلا دنبال نمیکنم خواننده های ایرانی رو  چون لایو خوبی ندارن

خوب فعلا دسترسی به خواننده های عزیز اون طرف میسر نیست مجبوریم دیگه والا دنیا کلی کنسرت بدهکاره بهمون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز