2777
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 57 پست
آخه منو مامانم خیلی اختلاف سنی نداریم😂 ، مامان منم پاپ گوش میده ولی خواننده های موردعلاقمون یکی نیس ...

ما ۳۷ سال اختلاف سن داریم با مادرجان با پسرم ۳۱ سال از لحاظ اعتقادی و مذهبی ۱۸۰ درجه باهم 

اینقدر دوست دارم یک دختر گل مثل شما داشته باشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ما ۳۷ سال اختلاف سن داریم با مادرجان با پسرم ۳۱ سال از لحاظ اعتقادی و مذهبی ۱۸۰ درجه باهم  این ...

خداحفظشون کنه ،من بچه اولم مامانم همسن شماست خودم 18 ،مامان من ازهرلحاظی اوکی و پایس جز موسیقی😂😭

مادرِ مهربونی مثل شما حتما لیاقتشو داره ، خوشبحالِ دخترآیندتون🥺 ،مامان پایه خیلییی خوبه

🌤 ࣪ ִֶָ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداحفظشون کنه ،من بچه اولم مامانم همسن شماست خودم 18 ،مامان من ازهرلحاظی اوکی و پایس جز موسیقی😂😭 ...

ممنونم عزیزم چقدر حس قشنگی داره ولی من مثلا تو این سن یک دختر خوبی مثل شما داشتم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از بادیگاردا بپرس کدوم هتل رفته، من خودم کنسرت تهران کرج نیومدم نمیدونم بک استیج کجاس

آخه مطمئنم هتل نمیره 😄😅

کدوم خواننده

طلیسچی آخه کرج تا تهران مگه چقدر راهه که شب بیاد بره هتل😄

خب برو بک استیج، یا از بادیگارد بپرس

چطوری برم بک استیج؟

چقد زشت و کثیف... همه اینا بابت یه کنسرت پلی بکه؟ شما غرور ندارید!!

ودف حاجی ؟🦦

محضِ مزاح گفتم وگرنه من نه بادیگاردم که پیشنهاد بده نه دختره که قبول کنه ! این موارد خیلی پیش میاد ، ایرانه مثلا🗿

درضمن اصن فک نمیکنم نظری ازکسی پرسیده باشم که بخواد نظر بده کسی . شما مختارید با هرسبکی که ازنظرتون درسته زندگی کنید !

🌤 ࣪ ִֶָ