2777
2789
عنوان

کنسرت

1788 بازدید | 57 پست

به نظرتون چطوری میشه با خواننده کنسرت عکس گرفت ؟کسی تجربه داره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نرفتم ولی میگن خیلی خودشیفته ان باید پارتی داشته باشین😂

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه پارچه بنویس عکس می‌خوام  خودش می‌فهمه

نمیشه که 😅😄 برای پسرم میخوام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نرفتم ولی میگن خیلی خودشیفته ان باید پارتی داشته باشین😂

آخه من چطوری پارتی پیدا کنم حالا پسرم میگه میخوام برم عکس بگیرم گفتم شاید کسی راهش رو بلد باشه

همه اینجوری نیستن . پارتیم نمیخواد ،یسریا جَو میدن الکی😂🦦.

من اصلا نمی‌شناسم خواننده هارو 

یه سری از آشناها رفته بودن میگفتن 😂

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.