2777
2789
عنوان

کنسرت

1789 بازدید | 57 پست

به نظرتون چطوری میشه با خواننده کنسرت عکس گرفت ؟کسی تجربه داره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نرفتم ولی میگن خیلی خودشیفته ان باید پارتی داشته باشین😂

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه پارچه بنویس عکس می‌خوام  خودش می‌فهمه

نمیشه که 😅😄 برای پسرم میخوام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نرفتم ولی میگن خیلی خودشیفته ان باید پارتی داشته باشین😂

آخه من چطوری پارتی پیدا کنم حالا پسرم میگه میخوام برم عکس بگیرم گفتم شاید کسی راهش رو بلد باشه

همه اینجوری نیستن . پارتیم نمیخواد ،یسریا جَو میدن الکی😂🦦.

من اصلا نمی‌شناسم خواننده هارو 

یه سری از آشناها رفته بودن میگفتن 😂

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز