بلفی14 مدیر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 عنوان کنسرت | مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 57 پست به نظرتون چطوری میشه با خواننده کنسرت عکس گرفت ؟کسی تجربه داره؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1403/03/25 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 آخه منو مامانم خیلی اختلاف سنی نداریم😂 ، مامان منم پاپ گوش میده ولی خواننده های موردعلاقمون یکی نیس ... ما ۳۷ سال اختلاف سن داریم با مادرجان با پسرم ۳۱ سال از لحاظ اعتقادی و مذهبی ۱۸۰ درجه باهم اینقدر دوست دارم یک دختر گل مثل شما داشته باشم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
آرلو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 2738 ما ۳۷ سال اختلاف سن داریم با مادرجان با پسرم ۳۱ سال از لحاظ اعتقادی و مذهبی ۱۸۰ درجه باهم این ... خداحفظشون کنه ،من بچه اولم مامانم همسن شماست خودم 18 ،مامان من ازهرلحاظی اوکی و پایس جز موسیقی😂😭مادرِ مهربونی مثل شما حتما لیاقتشو داره ، خوشبحالِ دخترآیندتون🥺 ،مامان پایه خیلییی خوبه 🌤 ࣪ ִֶָ
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 خداحفظشون کنه ،من بچه اولم مامانم همسن شماست خودم 18 ،مامان من ازهرلحاظی اوکی و پایس جز موسیقی😂😭 ... ممنونم عزیزم چقدر حس قشنگی داره ولی من مثلا تو این سن یک دختر خوبی مثل شما داشتم هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
آرلو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 2738 ممنونم عزیزم چقدر حس قشنگی داره ولی من مثلا تو این سن یک دختر خوبی مثل شما داشتم 🤍 ، ایشالا قسمتتون یه دخترِ ناز ✨- 🌤 ࣪ ִֶָ
پاستیل_پشمکپور عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5756 پا بش بدی ردیفِ اول همه کنسرتا جاته😂 . کدوم شهری؟ رشت، حیف دوزپسر دارم🤣شاید بتونم باهاش اوکی بشم ARMY-chatgpt👾
پاستیل_پشمکپور عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5756 چطوری برم🥺😅 از بادیگاردا بپرس کدوم هتل رفته، من خودم کنسرت تهران کرج نیومدم نمیدونم بک استیج کجاس ARMY-chatgpt👾
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 از بادیگاردا بپرس کدوم هتل رفته، من خودم کنسرت تهران کرج نیومدم نمیدونم بک استیج کجاس آخه مطمئنم هتل نمیره 😄😅 هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 کدوم خواننده طلیسچی آخه کرج تا تهران مگه چقدر راهه که شب بیاد بره هتل😄 هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
پاستیل_پشمکپور عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 5756 طلیسچی آخه کرج تا تهران مگه چقدر راهه که شب بیاد بره هتل😄 خب برو بک استیج، یا از بادیگارد بپرس ARMY-chatgpt👾
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57280 خب برو بک استیج، یا از بادیگارد بپرس چطوری برم بک استیج؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23867 پا بش بدی ردیفِ اول همه کنسرتا جاته😂 . کدوم شهری؟ چقد زشت و کثیف... همه اینا بابت یه کنسرت پلی بکه؟شما غرور ندارید!!
آرلو عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 2738 چقد زشت و کثیف... همه اینا بابت یه کنسرت پلی بکه؟ شما غرور ندارید!! ودف حاجی ؟🦦محضِ مزاح گفتم وگرنه من نه بادیگاردم که پیشنهاد بده نه دختره که قبول کنه ! این موارد خیلی پیش میاد ، ایرانه مثلا🗿درضمن اصن فک نمیکنم نظری ازکسی پرسیده باشم که بخواد نظر بده کسی . شما مختارید با هرسبکی که ازنظرتون درسته زندگی کنید ! 🌤 ࣪ ִֶָ