2777
2789
عنوان

بچه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3415 بازدید | 70 پست

استارتر هم حق داره بچه ای که ماادرش نخواستتش و ولش کرد اسی چطور با خودش ببره بیرون 

ولی خوب اون بچه چیزی حالیش نمیشه اگر رفتار زشتی میره چون بچست گناه داره 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
من بذارم برم بچمو ول نمیکنم‌به امان خدا بچه ای که مادرش نخاستش و میتونه بیاد ببینتش ببرتش ولی فرامو ...

اینجوری نگو کی از فرداش خبر داره مگه؟

خیلیا تو شرایطی ی حرفایی زدن ک بعدا تو عمل کاملا مخالفش عمل کردن 

قرارم نیست حتما بذاری بری دور از جون خدایی نکرده خیلی عذرمیخوام ازت فکر کن عمرت ب دنیا نباشه و دخترت بمونه بدون مادر

شاید یکی سنگدل باشه شمام میخوای سنگدل باشی؟ انتخاب با خودته هرکاری دوست داری بکن در نهایت تو میمونی و انتخابا و تصمیماتت خوب یا بد خودت باید جورشو بکشی تاپیک زدی ماهم نظرمون گفتیم بهت فقط

موفق باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری اکثریتتون طرف بچه ناتنیو میگیرید آدم فکر میکنه زیر دست نامادری بزرگ شدید اینقد حرص داریدااااا

به خدا قسم مادرای اصلی بچه خودشونو نمی‌خوان، گردن نمیگیرن بعد چه توقع از نامادری دارید؟؟؟!!!!

اسی جون حواست به خودتو دخترت باشه فقط، بچه مردم بچه مردمههههه، وای به حال اینی که میگی کلن خرابه ذاتش.

اسی عزیزم اینجا مجازیه ،الکی ادای آدم خوبارو درمیارن و الکی خیرخواه بچه یکی دیگه ن تو واقعیت بچه خودشونم گردن نمیگیرن و از صدتا نامادری بدترن،والا به خدااااا

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
من بذارم برم بچمو ول نمیکنم‌به امان خدا بچه ای که مادرش نخاستش و میتونه بیاد ببینتش ببرتش ولی فرامو ...

آفرین،دمت گرم👍👏👏👏👏

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
هفت ساله زنشم ازش یه دختر سه ساله دارم مثه سگ پشیمونم پشیمووووون

منم با مردی ازدواج کردم دو تا بچه داره البته جدا هستن ولی شوهرم همیشه بهشون حس بدهکاری داره در صورتیکه صد برابر به اونا مالی رسونده ک از من فقط جیبم زده خسته شدم بخاطر ین کاراش هزار بار پشیمونم هزار بار اسمش مادرش اونا جدا شدن ولی همش هستن 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
با من نبرتش بیرون من بدم میاد چرا نمیفهمید برام سخته تحملش اینکه بچه ی زن اولشو با اون زبون دراز بب ...

استارتر ببخشید اینطوری میگم عذرمیخوام فقط میخوام متوجه کارت بشی

شما با شوهرت مرد گنده و عاقل و بالغ ک حرف حالیشه جرات نمیکنی بری حرف بزنی خواستت رو مطرح کنی همین رو بگی ک اونو تنها ببر منو هم تنها میگی اگه بهش بگم غوغا ب پا میکنه

ولی تمام خشم و نفرت و عصبانیتت رو متوجه بچه ده ساله کردی چرا؟ چون اون بچه ده ساله در برابر شما بی دفاع و مظلوم هست زورت بهش میرسه ولی ب شوهرت زورت نمیرسه واسه همین چیزی نمیگی 

تنها راه درست حل مشکل با شوهرته اون بچه مقصر نیست امیدوارم متوجه شده باشی 

اینجوری نگو کی از فرداش خبر داره مگه؟ خیلیا تو شرایطی ی حرفایی زدن ک بعدا تو عمل کاملا مخالفش عمل ک ...

بمیرمم مادرم مراقبشه که از خودم برا بچم مهربونتره ما کلا یا بچه نمیاریم یا بخاطر بچه زندگی رو‌ادامه میدیم که بچه در آرامش باشه وگرنه شوهرمم نمیخام وقتی اونو نمیخام چطور بچشو بخام؟

فقط بخاطر اینکه دخترم سرخورده نشه بچه ی طلاق نشه آزار نبینه تحمل میکنم سکوت میکنم بعد اونوقت اونو کجا دلم بذارم کاش منم خوشبخت بودم کاش با آدم مطلقه ازدواج نمیکردم کاش اونقدر مظلوم نبودم که هر بلایی سرم بیارن و بمونم و دم نزنم کاش منم یه ذره زبون داشتم و همون اول جدامیشدم

یه جوری اکثریتتون طرف بچه ناتنیو میگیرید آدم فکر میکنه زیر دست نامادری بزرگ شدید اینقد حرص داریداااا ...

خودشون  جای طرف باشن صد برابر بدتر میکنن الان فاز مهربونی برداشتن بابا دختر شوهر من چن سال پیش من بود کلی خوب بود ظاهرا به محض اینکه مارش با من تموم شد تمام عکس شماره تلفن من گذاشت اینستا ابرو من برد  باباش هم هیچ گوهی نخورد طرف بچش بود ک اصلا کار اون نیس حتی نیومد شکایت کنیم بخدا بچه ی شوهر خیلی فاجعه اس بخصوص اینکه مامانش هم یادش میداد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
بمیرمم مادرم مراقبشه که از خودم برا بچم مهربونتره ما کلا یا بچه نمیاریم یا بخاطر بچه زندگی رو‌ادامه ...

عزیزم من دارم بهت میگم باید مشکل رو با شوهرت حل کنی 

گفتم ک ببرش مشاوره یا ب هر زبونی حالیش میشه بهش بگو برای شما جدا وقت بذاره برای بچشم جدا

این اطمینانم بهش بدید ک شما اونو از بچش جدا نمیکنین حق اون جدا حق شما هم جدا

آفرین،دمت گرم👍👏👏👏👏

والا بخدا من الان دارم اینهمه ذلت و بدبختی روبخاطر بچم تحمل میکنم وگرنه منم میتونستم بچمو ول کنم و زندگیه بهتری داشته باشم خب

هیچی هم کم ندارم نه تیپ نه قیافه ولی بچم برام دراولویته 

ولی وقتی آدم بچشو ول میکنه باید بدونه هیشکی دلسوز بچش نیست و وقتی اینو میدونه و ول میکنه مه دیگه اون آدم نیست اون بچه هم از زیر همون آدم دراومده دقیقا  باهمون خصلت های ت خ م ی  و غیر قابل تحمل 

چرا من تحملش کنم؟

خودشون  جای طرف باشن صد برابر بدتر میکنن الان فاز مهربونی برداشتن بابا دختر شوهر من چن سال پیش ...

آره به خدا عین حقیقتو میگی👌👌👌👌👍

عزیزم من دارم بهت میگم باید مشکل رو با شوهرت حل کنی  گفتم ک ببرش مشاوره یا ب هر زبونی حالیش می ...

ای خواهر اگه حل شدنی بود طی این چند سال حل میشد همه راهی رفتم کلا شوهرمو خونوادش آدمای درستی نیستن بدزبونن اهل جادو‌جنبلن‌ درست نمیشن

منم خسته شدم

والا بخدا من الان دارم اینهمه ذلت و بدبختی روبخاطر بچم تحمل میکنم وگرنه منم میتونستم بچمو ول کنم و ز ...

آره،میدونی مشکل کجاست؟مشکل اونجاس که ملت توقع دارن کارایی که مادر خوده بچه برای بچه خودش نکرده نامادری بشه دهقان فداکار و برا بچه یکی دیگه بکنه.

آره،میدونی مشکل کجاست؟مشکل اونجاس که ملت توقع دارن کارایی که مادر خوده بچه برای بچه خودش نکرده ناماد ...

که‌من نمیخام و‌نمیتونم دهقان فداکار باشم چون خوده شوهرمم با اکراه نگه داشتم بچشو کجای دلم بذارم همین خودشو خونه راه میدم از سرش زیاده