2777
2789
عنوان

باورم نمیشه ❗️❗️😭

178 بازدید | 10 پست

امروز کتابامو شمردم ۵۳۰ تا شدن 😭

همیشه دوست داشتم حداقل ۱۰۰۰ تا کتاب خونده باشم

توی زندگیم...

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وسط راهی افرین .. تو این ۵۳۰ تا کتاب ده تا کتاب خوب بگو ماهم بخونیم

چه سبکی دوست دارید؟؟؟

من ادبی. کلاسیک.. جنایی میخونم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

کمیت مهم نیست

کیفیت کتاب مهمه

متاسفانه جدیدا جار زدن فقط کتاب بخون ولی نگفتن چه کتابی بخون بیشتر کتابا ارزشی بهت اضافه نمیکنه که هیچ ازت یه چیزی هم میگیره

اگه تو این 500 کتاب 100 تاش تخصصی هست بله شما باید افتخار بکنی

اگه بیشترش رمانه که شما از یه ادم معمولی به یه ادمی با ذهن پریشان و درهم برهم تبدیل شدی

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن

به به به به بالاتر هم میرسی

امیدوارم...🌱✨️

کمیت مهم نیستکیفیت کتاب مهمهمتاسفانه جدیدا جار زدن فقط کتاب بخون ولی نگفتن چه کتابی بخون بیشتر کتابا ...

من اصولا کتاب شعر..تاریخی..فلسفی..رمان..کلاسیک و جنایی میخونم

من اصولا کتاب شعر..تاریخی..فلسفی..رمان..کلاسیک و جنایی میخونم

مهم تخصصی یا غیرتخصصی بودنه تاریخی تخصصی داریم تاریخی به درد نخور هم داریم

مثلا نمونش کتاب ملت عشق تاریخیه ولی دو قرون به سوادت اضافه نمیکنه

کتاب تاریخ ایران باستان نوشته حسین پیرنیا یه کتاب تخصصی که سواد تاریخی رو بیشتر میکنه

هزار کتاب رمان یک پول سیاه نمی ارزه

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن