2777
2789
عنوان

بچه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 70 پست
ای خواهر اگه حل شدنی بود طی این چند سال حل میشد همه راهی رفتم کلا شوهرمو خونوادش آدمای درستی نیستن ب ...

ببین فقط حواست به دخترت و خودت باشه و اولویت بچه خودت باشه،بعد شوهرتو رضایتشو بقیه ش.

دخترت واجبتره تا بچه مردم 

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
که‌من نمیخام و‌نمیتونم دهقان فداکار باشم چون خوده شوهرمم با اکراه نگه داشتم بچشو کجای دلم بذارم همین ...

خدا بهت صبر بده عزیزم،واقعا حق داری

آرامش نصیبت گلم🙏🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کلا طرفدار زن سابق و بچه هاشن، یا خودشون زن سابقن یا بچه های طلاقن بخاطر همین کلا یکطرفه طرفداری میکنن، 

اصلا جای مناسبی برای دردودل نیست

شوهر من از زن سابقش یه دختر داره ۲۱ سالشه باور میکنید براش پرستار گرفته که وقتایی که مادرش خونه نیست این خانم ۲۱ ساله نترسه!!!!!

هزینه ای که برای اون دختر میکنه از دوتا بچه های من بیشتره 

بچه های مشترکمون!!!

اگه خودم شاغل نبودم باید سرمو میذاشتم زمین میمردم از گرسنگی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینجا کلا طرفدار زن سابق و بچه هاشن، یا خودشون زن سابقن یا بچه های طلاقن بخاطر همین کلا یکطرفه طرفدا ...

آره تقصیر خوده شوهراس

منم از این به بعد دخترمو لوس میکنم همه چی هم براش میخرم

منه خرو بگو صرفه جویی میکردم چه میدونستم تا دستش به دهنش برسه سریع میره برای خونوادش و بچش بریز بپاش میکنه 

بعدشم که پولاش تموم میشه نق زدن ونداارماش  می مونه برای من

از الان استرس مسافرت دارم که اگه اونم ببره چیکار کنم امروز از موقعی که رفتیم اومدیم یه گوشه افتادم عین مریضا نمیتونم پاشم بس که غصه خوردم

امروز بردش سهم غذای دختر منم داد بهش که ببره بهش میگم‌اینم دخترته گفت نه ببرش از غذای خونه بده بهش بخدا دلم میشکنه تموم اینستاش پره از عکسای پسرش یه دونه از  دخترم گذاشته اونم از روزی که به دنیا اومده

برای اون عکس قاب گرفتن به دیوار

دختر من دریغ از یه عکس چاپی 

چون دخترمم عین خودم آروم و خانومه و اونو  بی توقع رسوندم الان پشیمونم به کی بگم دردامو آخه

والا بخدا من الان دارم اینهمه ذلت و بدبختی روبخاطر بچم تحمل میکنم وگرنه منم میتونستم بچمو ول کنم و ز ...

بااین همه پون متبت چرا اومدی زن یه مرد زن طلاق داده بچه دار شدی

https://daigo.ir/secret/41700181532

آره تقصیر خوده شوهراس منم از این به بعد دخترمو لوس میکنم همه چی هم براش میخرم منه خرو بگو صرفه جوی ...

ببر دخترتو آتلیه ازش عکاسی کن بزن خونه ات

بچه خودتو محدود میکنی که چی بشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بااین همه پون متبت چرا اومدی زن یه مرد زن طلاق داده بچه دار شدی

منم خیلی پون مثبت دارم ولی با مرد بچه دار ازدواج کردم 

یعنی منطق شما اینه که هرکسی زوار دررفته و کج و معوجه میره با مرد بچه دار ازدواج میکنه؟