2777
2789
عنوان

بچه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه به بچه بی مادر نباید بگه گاو   دقیقا دختر اسی و پسرشوهرش ازیک جا اومدن ازکمرپدر پس اگه بچ ...

چرا انقدر ب هر چیزی گارد میگیرید عصبیه الان.هیچ وقت عمرتون عصبی نبودید؟هیچ وقت عمرتون تحملتون لب ریز نشده حرف نابحایی بزنید؟استارتر شرایط سختی داره هر کدوم جاش بودیم ممکن بود همین باشیم

استارتر شما نباید با ایشون ک بچه داشتن ازدواج میکردین هرچقدم قول و وعده و وعید داده بودن بهتون بازم باید عاقل میبودی فکرشو میکردی ک بچه چیزی نیست بتونی از زندگیش حذفش کنی

اون طفل معصوم گناهی نداره اگرم بد تربیت شده تقصیر خودش نیست شما باید مشکلت رو با همسرت حل کنی 

ب اینم فکر کن ی روز خدایی نکرده دور از جونت تو نباشی دوست داری همسرت زنی بگیره ک همینجوری نسبت ب دختر شما واکنش نشون بده؟ 

میدونم سختته شماهم حق داری ی چیزایی دلت بخواد ولی شرایط واقعا سخته 

بنظرم حتما وقت بذارید با همسرتون برید پیش مشاور راه حل پیدا کنید برای این چالش تون ک هم شما هم اون بچه کمترین آسیب رو متحمل بشین 

آخه اخلاقای بدی داره نذاشتن من تربیتش کنم تا یه چی میگفتم میشدم نامادری الان تحملش برام سخته من دختر ...

یه ذره صبوری باید کنی مادر شدی خودت دختر تربیتش اسونتره پسر خیلی سخته ..بدقلقی داره قهر وآشتی داره تخسه ..لوس میشه بتید روانشناسی کودک بری بزار محبتو حس کنه پسر بچه محبتو حس میکنه دختر بچه لمس میکنه ..منظورم کاش بگیری ..

چرا انقدر ب هر چیزی گارد میگیرید عصبیه الان.هیچ وقت عمرتون عصبی نبودید؟هیچ وقت عمرتون تحملتون لب ریز ...

عصبي نيست داره به اون طفل معصوم ظلم ميكنه 

يه مادر به بچه ش فحش بده بار حاضر نيست بخاطر كار يا اخلاق بد بچه ش اونو همراه خودش نبره 

خدا هيج بچه اي رو زير دست نامادري ظالم نندازه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
استارتر شما نباید با ایشون ک بچه داشتن ازدواج میکردین هرچقدم قول و وعده و وعید داده بودن بهتون بازم ...

من بذارم برم بچمو ول نمیکنم‌به امان خدا

بچه ای که مادرش نخاستش و میتونه بیاد ببینتش ببرتش ولی فراموشش کرده چرا من تخمل کنم

یعنی چون شما دوسش نداری برای بچش پدری نکنه؟

با من نبرتش بیرون من بدم میاد چرا نمیفهمید

برام سخته تحملش اینکه بچه ی زن اولشو با اون زبون دراز ببره با من بیرون

کلا اون بچه ادب و‌تربیت نداره و به همه بی احترامی میکنه 

عصبي نيست داره به اون طفل معصوم ظلم ميكنه  يه مادر به بچه ش فحش بده بار حاضر نيست بخاطر كار يا ...

چ‌میشع کرد زندگی همینقدر بی رحم.بچه ای ک والدینش راحتی خودشونو ب بودن تو اون زندگی ترجیح دادن ب هر دلیلی.نمیشع توقع داشت ی غریبه براش مادر باشه.شده دیدیم ک مادر از دست بچه خودشم صبرش تموم شده ی حرفی زده 

عصبي نيست داره به اون طفل معصوم ظلم ميكنه  يه مادر به بچه ش فحش بده بار حاضر نيست بخاطر كار يا ...

روز اولم گفتم من هیچ مسئولیتی در قبال بچه ندارم‌ چون کلا با بچه ها جور نیستم حوصلشونو ندارم

چ‌میشع کرد زندگی همینقدر بی رحم.بچه ای ک والدینش راحتی خودشونو ب بودن تو اون زندگی ترجیح دادن ب هر د ...

دقیقا من از دست دختر خودم عاصی میشدم و بیشتر اوقات پشیمون که بچم آزادی روازم گرفته چرا باید یکی دیگه هم قبول کنم وقتی میدونم اعصاب و حوصله ندارم