2777
2789
عنوان

بچه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙁..پسر ده ساله ست یه سری اخلاقایی داره که خود مادرم خیلی باید صبوری کنه دیگه شما جای خود داری شما باید مشاوره کودک بری که بدونی باهاش چه جوری ارتباط برقرار کنی که به دست شما خوب تربیت شه نه ..اینجوری چه جوری دلت میادمیگی گاوو به بچه ده ساله ..

شمام حق داری.ولش شوهرت و اون بچه هم حق دارن.به هرحال پدرشه و باید یه سری کارا براش کنه

شما یه امروزو تحمل کن

ولی با ارومی هم به شوهرت بگو دفعه بعدی باهات هماهنگ کنه.یهو نگه اون بچه هم بیاره.اون بچه هم که پیش شما نیست.شماهم گاهی یکم تحمل کن.هرچی باشه اونم پدرشه و وضیفشه ببرش بیرون و تفریح.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
🙁..پسر ده ساله ست یه سری اخلاقایی داره که خود مادرم خیلی باید صبوری کنه دیگه شما جای خود داری شما ب ...

آخه اخلاقای بدی داره نذاشتن من تربیتش کنم تا یه چی میگفتم میشدم نامادری الان تحملش برام سخته من دختر خودمم همونجوری که برای اون میخاستم باشم تربیت دادم

حساب کن بچه خودته واقعا چطور دلت میاد خودت بری بیرون نهارتم کباب بخوری اون بچه خونه بشینه چقد وقیحی من بچه همسایمونم دوست دارم ده بارم گلدونیو که دوستددارم شکسته گفتم فدا سرش فدا سرم ارزش نداره دل بچه بشکونی تازه خونمون هم میاد پسر 8 ساله ایی بعضی وقتا از مدرسه که میومد در حیاطمون هم باز بود میگفت خاله جای مامانم برگمو امضا میکنی نمرم پایین منم امضا میکردم به مامانش میگفتم که بچت فلان نمره گرفته باهاش کار کن حتی امتحان ریاضی خردادشو اومد خودم یادش دادم چجوری دلتون میاد بچس بچه 

چرا انقدر گارد میگیرید استاتر ی انسان و حق داره از هر کسی خوشش نیاد هر کدوم ما جاش بودیم ممکنه همین ...

باشه به بچه بی مادر نباید بگه گاو  

دقیقا دختر اسی و پسرشوهرش ازیک جا اومدن ازکمرپدر پس اگه بچه شوهرش گاوه دخترخودش چیه..... 

https://daigo.ir/secret/41700181532

چرا انقدر گارد میگیرید استاتر ی انسان و حق داره از هر کسی خوشش نیاد هر کدوم ما جاش بودیم ممکنه همین ...

همینو بگو بخدا تک تکشون تو شرایط من بودن به مراتب صد درصد بدتربودن😔 هیشکی منو نمیفهمه