ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم نفرین و از دهنت پاک کن. نفرین دو سر داره، انرژی منفی این جمله هارو به زندگیت نیار. تو فقط بسپا ...
آنقدر شکنجه روحی و روانی دادن که نمیتونم دلمو صاف کنم. یعنی فقط دیدن اینکه تیکه تیکه شدن یا دارن زجر میکشن آرومم میکنه. من توی 3 ماه 20 کیلو وزن کم کردم بخاطر شدت فشار عصبی و روحی
واگذارش کردم به خدا بخاطر ظلمایی که به خود و بچه م کرد. دنبال اینه حق و حقوقمو ببخشم که بیاد طلاق ب ...
ایشالله خدا کمکت کنه و همه جوره پشت و پناهت باشه غصه نخور ما ی خدایی بالاسرمون داریم ک اول و آخر فقط اونه ک حق رو ناحق نمیکنه و ظالم رو ب سزای عملش میرسونه
ببخشید وسط اتاق خواب خونمون شاهد از کجامون بیاریم؟ چه قانونهای مسخره ای. تو ایران خیلی افراطی پشت مر ...
هیچی باید ی دوربین بذاریم 24ساعته فیلم بگیره هروقت ما کتک خوردیم ی فیلم باشه تازه اونم شانس بیاریم تو خونه کتک بخوریم دوربین بگیره.با این وضع قوانین مسخرمون راهکار بهتر ازین ب ذهنم نمیرسه
ایشالله خدا کمکت کنه و همه جوره پشت و پناهت باشه غصه نخور ما ی خدایی بالاسرمون داریم ک اول و آخر فقط ...
توکل به خدا. امیدم به خودشه که حقمو ازشون بگیره... من اگه بدم اگه هر گناهی کردم که مستحق این بلا ها هستم، حداقل حق بچه بی گناه طفل معصومم رو بگیره ازشون