2777
2789
عنوان

گناه شوهری که زنشو ول کرده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 142 پست
ببخشید وسط اتاق خواب خونمون شاهد از کجامون بیاریم؟ چه قانونهای مسخره ای. تو ایران خیلی افراطی پشت مر ...

واقعا ... شدیداً ضد زن هستن. من رفتم برا مطالبه اجرت المثل. قاضی برگشت گفت دهنتو ببند صدات نیاد 😑😑😑

همین رفتارا رو میکنن که مردا پررو و گستاخ میشن. قانون پشتشونه

واقعا ... شدیداً ضد زن هستن. من رفتم برا مطالبه اجرت المثل. قاضی برگشت گفت دهنتو ببند صدات نیاد 😑😑 ...

میدونم عزیزم، قبلا کشیدم.‌ این راههارو رفتم، از این قاضیا دیدم

امیدوارم تموم شه کابوسهات و به آرامش برسی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نفرین و از دهنت پاک کن. نفرین دو سر داره، انرژی منفی این جمله هارو به زندگیت نیار. تو فقط بسپا ...

آنقدر شکنجه روحی و روانی دادن که نمیتونم دلمو صاف کنم. یعنی فقط دیدن اینکه تیکه تیکه شدن یا دارن زجر میکشن آرومم می‌کنه. من توی 3 ماه 20 کیلو وزن کم کردم بخاطر شدت فشار عصبی و روحی

واگذارش کردم به خدا بخاطر ظلمایی که به خود و بچه م کرد. دنبال اینه حق و حقوقمو ببخشم که بیاد طلاق ب ...

ایشالله خدا کمکت کنه و همه جوره پشت و پناهت باشه غصه نخور ما ی خدایی بالاسرمون داریم ک اول و آخر فقط اونه ک حق رو ناحق نمیکنه و ظالم رو ب سزای عملش میرسونه

خدای من  عمیقت میفهممت عزیزم  امورت رو واگذار کن به خودش آه بکش ان شالله آهت دامنشون رو ...

اه چی خواهر من دا ساله زنی رو که باعث شد زندگیم خراب بسه رو سپردم بخدا اونقدر خدا خوسبختش کرده که نگو

زنی که شوهر بیشعورش ولش کرده باید خیلی مواظب باشه و سمت مردها نره چون خیلی آسیب پذیریه مهم نیست گناه ...

من آنقدر از مردا متنفر شدم و بدبینم، هر مردی شعاع یه متریم بیاد میپرم بهش

آنقدر شکنجه روحی و روانی دادن که نمیتونم دلمو صاف کنم. یعنی فقط دیدن اینکه تیکه تیکه شدن یا دارن زجر ...

خدا خودش جواب ظلم هایی که کردن و میده. مطمئن باش نمیمیرن تا وقتی که تاوان بدیهاشون و تو همین دنیا ندادن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببخشید وسط اتاق خواب خونمون شاهد از کجامون بیاریم؟ چه قانونهای مسخره ای. تو ایران خیلی افراطی پشت مر ...

هیچی باید ی دوربین بذاریم 24ساعته فیلم بگیره هروقت ما کتک خوردیم ی فیلم باشه تازه اونم شانس بیاریم تو خونه کتک بخوریم دوربین بگیره.با این وضع قوانین مسخرمون راهکار بهتر ازین ب ذهنم نمیرسه

ایشالله خدا کمکت کنه و همه جوره پشت و پناهت باشه غصه نخور ما ی خدایی بالاسرمون داریم ک اول و آخر فقط ...

توکل به خدا. امیدم به خودشه که حقمو ازشون بگیره... من اگه بدم اگه هر گناهی کردم که مستحق این بلا ها هستم، حداقل حق بچه بی گناه طفل معصومم رو بگیره ازشون