2777
2789
عنوان

گناه شوهری که زنشو ول کرده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 142 پست
هیچی باید ی دوربین بذاریم 24ساعته فیلم بگیره هروقت ما کتک خوردیم ی فیلم باشه تازه اونم شانس بیاریم ت ...

خیییییلی مزخرف و‌عجیبه قوانین ایران

دیگه وقتی دیه ی زن نصف مرده. ینی زن نصف یک انسانه، تا تهش بخون

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من از وکیل پرسیدم. کمتر قاضی این دلیل رو قبول می‌کنه واسه رای طلاق

عزیزم حتی توی عقدنامہ ھم نوشتہ اگہ مردی تا ۶ ماہ توی زندگی یہ زن نباشہ زن میتونہ طلاق بگیرہ مھریہ اش حم بگیرہ این دیگہ قانونہ مگہ میشہ قاضی قبول نکنہ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا. امیدم به خودشه که حقمو ازشون بگیره... من اگه بدم اگه هر گناهی کردم که مستحق این بلا ها ...

نمیگیره دتیی من سر و مر و گنده داره زندگیش میکنه و روز به روز هم خوشبختره ۱۸ ساله زن و بچسش رو ول کرده و رفته زن دیگه گرفته

مطمئنم که داره کثافت کاری می‌کنه و بیکار ننشسته ولی انقد عوضی و لاشی و زرنگه، دم به تله نمیده

چندساله ازدواج کرد از همون سال اول خیانت میکرده چند ماه ولت کرده 

عزیزم حتی توی عقدنامہ ھم نوشتہ اگہ مردی تا ۶ ماہ توی زندگی یہ زن نباشہ زن میتونہ طلاق بگیرہ مھریہ اش ...

آخه داره نفقه میده... واسه همین میگم

با وکیل صحبت کردم. گفت چون نفقه میده، کمتر قاضی قبول می‌کنه رای طلاق صادر کنه

خدا خودش جواب ظلم هایی که کردن و میده. مطمئن باش نمیمیرن تا وقتی که تاوان بدیهاشون و تو همین دنیا ند ...

بخدا نمیدن ده ساله منتظرم تاوان پس بدن تاوان من و دخترمم رو که بی باباش کرد چی شده بهش روز به روز خوشبختره عوضی

ممنون گلم. کاش با چشمای خودم عذاب کشیدنشونو ببینم. این دعا چه خاصیتی داره؟

وقتی احساس بی کسی بی پناهی کردی و احساس کردی دستت از همه جا کوتاهه با این دعا همه ی امورتو حتی انتقام از دشمنانت رو واگذار میکنی ب خدا 

مخصوصا وقتی احساس میکنی دارن برات نقشه میکشن و تو توان مقابله با شیطان صفت ها رو نداری اینو بخون...

دعای علقمه هم خیلی عالیه برای درخواست انتقام 

خدا خودشو خانوادشو لعنت کنه یا به راه درست هدایت کنه همین زندگیتو کن بزار اون خسته شه فکر نکنه تو دن ...

اونا به راه راست هدایت نمیشن. روز به روز بدتر میشن. امیدوارم به بلایی سرشون بیاد که دیگه حتی خودشونم نشناسن

2790
2778
2791
2779
2792