2777
2789
عنوان

گناه شوهری که زنشو ول کرده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 142 پست
من نمیخوام گناه کنم. همینجوریشم کلی بدبختی دارم. گناه کنم دیگه گور خودمو کندم... ولی منم آدمم نیاز ...

آفرین ب شما خدا حفظت کنه 💔 قطعا این آدم ک اینهمه رنج و دردهای روحی و جسمی بهت زده قطعا سزای عملشو میبینه 

خدا روی کوچکترین ظلم ب زن و فرزند حساسه فقط موقع دعا و‌نفرین خیلی حواست باشه از خدا بخواه ک خدایا اگه میخوای تقاص منو بگیری یه جوری بگیر ک‌منو بچمو عزیزانم هیچ گونه آسیبی نبینیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره پیش قسط مهریه رو داد من پیش دستی کردم که نره درخواست تمکین بده. درخواست تهیه منزل دادم، اجرا ن ...

آفرین حواست باشه حتما با ی وکیل خوب در ارتباط باش خیلی مراقب باش شوهرت داره ب هر دری میزنه حواست جمع باشه

من از وکیل پرسیدم. اون در صورتیکه که مرد نفقه نده. کمتر قاضی این دلیل رو برا رای طلاق قبول میکنه

بچه داری نفقه میده چرا ولت کرده حتما رفته سراغ یه زن دیگه حتما گناه تو کردن سوهرته مثل ادم یا بیاد طلاق بده یا باهات زندگی کنه

من نمیخوام گناه کنم. همینجوریشم کلی بدبختی دارم. گناه کنم دیگه گور خودمو کندم... ولی منم آدمم نیاز ...

اصلا ب گناهشم کاری ندارم .زنی ک در حسین طلاقه خیلی باید مراقب باشه حتی با پسر صحبت تلفنی هم نکن همش میشه مدرک علیهت تا مهر طلاق نخورده حواس جمع و هوشیار و تیز باش دم ب تله نده

آفرین ب شما خدا حفظت کنه 💔 قطعا این آدم ک اینهمه رنج و دردهای روحی و جسمی بهت زده قطعا سزای عملشو م ...

آره همیشه میگم خدایا حق من و بچمو از خودش و خانوادش بگیر نابودشون کن ولی هر بلایی سرش میاری از بچه من به دور باشه.

خیلی باهام بد کردن. خیلی در حقم ظلم کردن و عذابم دادن. گناه من فقط این بود که دلم نمی‌خواست توی زندگیم دخالت کنن. وقتی مادرش تحریکش میکرد و مینداختش به جون من ، اعتراض میکردم و از حقم دفاع میکردم... خدا ازشون نگذره. بچه م 8 ماهش بود. 1 هفته از من قایمش کردن و نمیذاشتن بچمو ببینم. منو با بچه نوزادم عذاب دادن و از بغلم گرفتنش. الهی داغ بچه بشینه رو دل خواهراش که وقتی رفتم التماس برای دیدن بچه م، با لگد از خونه شون پرتم کردن بیرون

یه بار کتک زد رفتم نامه پزشک قانونی گرفتم. چون شاهد نداشتم، زد زیرش. اثبات نشد

ببخشید وسط اتاق خواب خونمون شاهد از کجامون بیاریم؟ چه قانونهای مسخره ای. تو ایران خیلی افراطی پشت مردها وایسادن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه داری نفقه میده چرا ولت کرده حتما رفته سراغ یه زن دیگه حتما گناه تو کردن سوهرته مثل ادم یا بیاد ط ...

واگذارش کردم به خدا بخاطر ظلمایی که به خود و بچه م کرد.

دنبال اینه حق و حقوقمو ببخشم که بیاد طلاق بده

آره همیشه میگم خدایا حق من و بچمو از خودش و خانوادش بگیر نابودشون کن ولی هر بلایی سرش میاری از بچه م ...

عزیزم نفرین و از دهنت پاک کن. نفرین دو سر داره، انرژی منفی این جمله هارو به زندگیت نیار. تو فقط بسپار به خدا

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اصلا ب گناهشم کاری ندارم .زنی ک در حسین طلاقه خیلی باید مراقب باشه حتی با پسر صحبت تلفنی هم نکن همش ...

خدا رو شکر از جنس مرد جماعت متنفر شدم. هر مردی شعاع 1 متریم میاد ، جوری میخورم بهش که فرار میکنه

زنی که شوهر بیشعورش ولش کرده باید خیلی مواظب باشه و سمت مردها نره چون خیلی آسیب پذیریه مهم نیست گناهش گردن کیه، مهم اینه که ممکنه گیر یه آدم عوضی تر از شوهرش بیفته چون مرد عوضی زیاده

آره همیشه میگم خدایا حق من و بچمو از خودش و خانوادش بگیر نابودشون کن ولی هر بلایی سرش میاری از بچه م ...

خدای من 

عمیقت میفهممت عزیزم 

امورت رو واگذار کن به خودش آه بکش ان شالله آهت دامنشون رو میگیره

این دعا رو ((افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد)) زیاد بخون