2777
2789

۴سالش تموم میشه ۲ماه دیگ ب قرآن پدرمو درآورده از صبح ساعت ۱۰نهایت بیداره ظهر هم نمی‌خوابه شب ساعت ۱ زور باید بخوابه آنقدر مقاومت می‌کنه و بهانه میگیره ک آخر دیگ گریه میکنم شاید بگید سخت نگیر ولی ب خدا دیگ شورشو در میاره بنده خدا شوهرمم اذیت میشه بقیه رو میبینم تا جا میندازن بچه هاتون راحت میان می‌خوابن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین الان دعوای سختی با دختر ۱۰ ساله ام کردم

هییی امیدوارم مثل مال من نباشه کلا آرامش ازم گرفته شده 

اونم صبح زود بیدار هست باشگاه و استخر و بازی و موقع خواب انگار تو تخت رفتنی بهش آمپول بیداری میزنن

محلش ندین جاشو بندازین چراغا رو خاموش کنید خودتون هم بخوابید مجبور میشه بخوابه ممکنه یکی دو شب گریه کنه بهانه بگیره ولی توجه نکنید مقاومت کنید خودتون رو به خواب بزنید درست میشه 

دختر منم هنوز بیداره داره بازی می‌کنه انگار نه انگار ساعت یک نیم

دختر من خوابش میاد ولی اسیرم می‌کنه تا بخوابه شما هم خودت خانومی می‌دونی شوهرا نیاز دارن این بچه آنقدر اذیت می‌کنه ک دیگ بعد خوابیدنش حالی نمیمونه

محلش ندین جاشو بندازین چراغا رو خاموش کنید خودتون هم بخوابید مجبور میشه بخوابه ممکنه یکی دو شب گریه ...

بابا ول نمیکنه ی بار الکی میگه آب میخام ی بار الکی میگه گرسنمه ی بار میگه دستشویی دارم هر کاری می‌کنه ک نخوابه 

بابا ول نمیکنه ی بار الکی میگه آب میخام ی بار الکی میگه گرسنمه ی بار میگه دستشویی دارم هر کاری می‌کن ...

بچه منم همینطور بود با مشاور صحبت کردم همین کارو کردم درست شد می‌بینید داره الکی میگه دیگه محلش ندین خودتون رو خواب بزنید گریه میکنه سر و صدا میکنه مقاومت کنید دیگه عادتشو ترک میکنه