2777
2789
عنوان

معلم بچتون این کارو کنه

599 بازدید | 65 پست

چند تا از بچه ها از زنگ تفریح دیر اومدن تا آخر زنگ نذاشته بشینن... موندن پایین کلاس...یه دفعه میگفت یه دست و یه پاتون هم بگیرید بالا دیگه...البته دختر من جزئشون نبوده...شما بودید چه واکنشی نشون میدادید

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

میگفتم تنبیه دهه ۶۰ و ۷۰ هارو اجرا کردی

و قطعا سخت برخورد میکردم با پرسنل مدرسه و اون خانم معلم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتم تنبیه دهه ۶۰ و ۷۰ هارو اجرا کردی و قطعا سخت برخورد میکردم با پرسنل مدرسه و اون خانم معلم

حتی اگه بچه خودت جزئشون نبود؟

خب بچه باید یاد بگیره نظم رو رعایت کنه

یه مقدار سخت گیری لازمه تا جایی که شخصیت بچه یا اعتمادبنفسشو له نکنن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

مگه عهد قجره و مکتب خونست؟! قطعا همتون باهم بهش تذکر بدید ممکنه فردا نوبت بچه شما باشه

همون...میترسم با دختر منم این کارو کنه بعد مجبور بشم خون به پا کنم

بازرسی و نطارت اموزش پروش اینکاریه که من هشت صبح فردا میکنم این معلما ابروی معلم های دلسوز رو میبرن

چرا....مگه معلم بچتون کاری کرده

بستگی داره کلاس چندم هستن وقبلا معلم تذکر داده رو این موضوع حساسه یا نه

من جای،شما باشم دخالت نمیکنم حتی اگه بچه خودم هم جزءاون بچه ها باشه.

بهر حال بچه باید نظم پذیری رو از مدرسه یاد بگیره

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
حتی اگه بچه خودت جزئشون نبود؟

بله

چون ممکنه همچین کاری رو سر بچه منم در بیاره

میرفتم پیش مدیر و میگفتم بچم از کلاس و مدرسه زده شده و میترسه بره داخل کلاس و شبها کابوس میبینه چون معلمشون همچین کاری کرده توی روحیه دخترم تاثیر منفی گذاشته لطفا رسیدگی کنید و از معلم بخواین ک رفتار درست داشته باشه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما