2777
2789
عنوان

وای از مقایسه کردن

380 بازدید | 53 پست

سلام من قبلا یه بار نامزد کردم که کارشناس ارشد تغذیه بود اخلاقش خوب نبود بشدت خود شیفته بود و ۱۱ سال هم ازم بزرگتر بود خانوادشم خیلی آدمای درستی نبودن و خیلی تو همه چی واسم نظر میدادن و نظر من واسشون مهم نبود خودشم چن بار بهم توهین کرد و حتی میگفت زن اگر کتک بخوره هم باید بمونه اگه دوست داشته باشه شوهرشو بعد من نامزدیو بهم زدم خیلی برام سخت بود ولی بهم زدم الان با کسی دیگه آشنا شدم آدم خوبیه تفاوت سنیمون کمه کارگاه دارن و درآمد خوبی داره اما چند روز پیش متوجه شدم شخص سابق مطب زده و دست خودم نبود خیلی وارد فاز مقایسه شدم در حالی که این فرد جدید واقعا اخلاق و رفتارش خیلی بهتره و بشدت دست و دلبازه و اون قبلی نبود اما هی میگم کاش این فرد راضی میشد ادامه تحصیل بده تا بهتر شم

شما بلوغ ازدواج نداری عزیزم

ایشون رو هم رد کن بذار بتونه با یه دختر پخته و عاقل زندگی شروع کنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بلوغ ازدواج نداری عزیزم ایشون رو هم رد کن بذار بتونه با یه دختر پخته و عاقل زندگی شروع کنه

خب چطوری بلوغو بدست بیارم این آقارو دوسدارم فقط خیلی از اون روز دچار حال مقایسه شدم و چون فامیل مشترک داریم همش دنبال بدبختی من هستن

خب چطوری بلوغو بدست بیارم این آقارو دوسدارم فقط خیلی از اون روز دچار حال مقایسه شدم و چون فامیل مشتر ...

برو سراغ تراپی و مشاوره و خودتو کمک کن

مقایسه آدمو تو زندگی بیچاره میکنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

وقتی اخلاق نداره توهین و تحقیر میکنه خداهم باشه باید بندازیش دور ،اولین اصل احترامه

دقیقا همش میگم اما هی نا خودآگاه فکرم میره سمت اینکه کاش این یکی هم تحصیلات بالاتری داشت

مقایسه زندگیتو آتیش میزنه خیلییی ویژگیای خوب اینم داره که اون نداره به خوبیاش فکر کن یه اینکه اصلا چرا نامزدیو بهم زدی انقد بهش فکر کن که قانع شی و دگ اون قبلی اهمیتی نداشته باشه برات

مقایسه زندگیتو آتیش میزنه خیلییی ویژگیای خوب اینم داره که اون نداره به خوبیاش فکر کن یه اینکه اصلا چ ...

اره خودمم خیلی میترسم آخه مقایسه زندگی خیلی از اطرافیانمو پاشونده😭

تراپی خیلی گرونه دو سه جلسه برم به نظرتون بهترم میکنه

کمک میکنه

خودتم خودتو کمک کن