sayejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 634 عنوان خونه 87 بازدید | 5 پست میخوام برم خونه مستاجری چجوری قبل رفتن سرامیکارو و حموم دستشویی و تمیزکنم با چه شوینده هایی؟؟؟تاید خوبه برای شستن دستشویی؟یاحتما باید جرمگیر بزنم؟سرامیکا چی؟ 1403/03/24 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17582 سرویس ها مایع من سرامیک های سالن هم با مخلوط آب گرم و وایتکس و کمی مایع پاک کننده سطوح براق و ضدعفونی میشه شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
sayejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 634 سرویس ها مایع من سرامیک های سالن هم با مخلوط آب گرم و وایتکس و کمی مایع پاک کننده سطوح ب ... ممنون عزیزم میشه وایتکس نزنم؟و مایع من درزارو باز نمیکنه؟
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17582 ممنون عزیزم میشه وایتکس نزنم؟و مایع من درزارو باز نمیکنه؟ تمیز کار برای خونه گرفتیم اینها رو قاطی کرد و با تی همه ی سرامیک ها رو کشید و بعدش با تی تیغه دار همه رو تمیز کرد واقعا برق افتاد مایع من هم ۱۳ ساله دارم هر ماه استفاده میکنم هیچ درزی باز نشده شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
sayejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 634 تمیز کار برای خونه گرفتیم اینها رو قاطی کرد و با تی همه ی سرامیک ها رو کشید و بعدش با تی ... ممنون عزیزم