2777
2789
عنوان

یادم رفت انتخاب رشته کنم:)

108 بازدید | 7 پست

فرهنگیان مجاز شدم با درصد بالا و یادم رفت انتخاب رشته کنم حالاهم مهلتش تموم شد:) برای تیر هم فرهنگیان ثبت نام نکردم... واقعا حس میکنم یکی بختمو از چنگم در اورد، راهکاری نیست ولی اگه هست بگید.. ممنونم دخترا

ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢

یادت رفت؟؟؟؟؟ مهمترین چیزای زندگیشو ادم مگه یادش میره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت رفت؟؟؟؟؟ مهمترین چیزای زندگیشو ادم مگه یادش میره 

جدیش نگرفتم گفتم مگه مجاز میشم هی پشت گوش انداختم گفتم امروز فردا فلان تا وقتش تموم شد 

ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢
چطور یادت رفت

یادم نرفت پشت گوش انداختم در واقع، صفحه انتخاب رشته رو یادمه جلوم باز بود:) بعضی وقتا واقعا حس میکنم یکی دعام کرده😂

ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢
یادم نرفت پشت گوش انداختم در واقع، صفحه انتخاب رشته رو یادمه جلوم باز بود:) بعضی وقتا واقعا حس میکنم ...

خب چه میخواهی بکنی دختر

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷