yeganesrv مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 23 عنوان یادم رفت انتخاب رشته کنم:) 108 بازدید | 7 پست فرهنگیان مجاز شدم با درصد بالا و یادم رفت انتخاب رشته کنم حالاهم مهلتش تموم شد:) برای تیر هم فرهنگیان ثبت نام نکردم... واقعا حس میکنم یکی بختمو از چنگم در اورد، راهکاری نیست ولی اگه هست بگید.. ممنونم دخترا ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢 1403/03/23 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22242 یادت رفت؟؟؟؟؟ مهمترین چیزای زندگیشو ادم مگه یادش میره 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39162 چطور یادت رفت ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
yeganesrv مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 23 یادت رفت؟؟؟؟؟ مهمترین چیزای زندگیشو ادم مگه یادش میره جدیش نگرفتم گفتم مگه مجاز میشم هی پشت گوش انداختم گفتم امروز فردا فلان تا وقتش تموم شد ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢
yeganesrv مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 23 چطور یادت رفت یادم نرفت پشت گوش انداختم در واقع، صفحه انتخاب رشته رو یادمه جلوم باز بود:) بعضی وقتا واقعا حس میکنم یکی دعام کرده😂 ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39162 یادم نرفت پشت گوش انداختم در واقع، صفحه انتخاب رشته رو یادمه جلوم باز بود:) بعضی وقتا واقعا حس میکنم ... خب چه میخواهی بکنی دختر ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
yeganesrv مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 23 خب چه میخواهی بکنی دختر نمیدونم، یجوری پیگیری میکنم بالاخره، کاری نمیشه کرد ولی خب ℒ𝒶𝒹𝓎 𝑃𝑎𝑟𝑖 • °^^🦢