imateacher مدیر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست سلام دوستان به نظرتون بی بی چک مارک روژان که بعد از یک روز هاله پر رنگ انداخته می تونه نشونه بارداری باشه؟ اونم وسط سیکل؟امروزم یکی دیگه زدم مارک ویور اونم هاله داد اما خیلی کم رنگ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹 1403/03/23 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 پریودیتم عقب میفته؟ منم اوایل ده روز گاهی ۱۵ روزم عقب میفتاد ویتاگنوس که میخورم خوب شده ... اره عقب جلو میشد البته الان دوفاستون میخورم دیگه منظم شده میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 اره عقب جلو میشد البته الان دوفاستون میخورم دیگه منظم شده خوبه پس ولی فک کنم بی بی چک هاله میندازع به خاطر بارداری شیمیایی هم باشه
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 خوبه پس ولی فک کنم بی بی چک هاله میندازع به خاطر بارداری شیمیایی هم باشه یعنی چی بارداری شیمیایی؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 یعنی چی بارداری شیمیایی؟ یعنی تو مراحل پایین نطفه از بین میره پریود میشی بتا رشد نمیکنه برا همین میگن یه هفته بعد عقب افتادن پریود برین ازمایش
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 مثلا من ۳ روز مونده به موعدم بی بی چک زدم هاله انداخت بتام ۵۰ بود روز موعد لکه بینی داشتم تا ۵ روز طول کشید بعدشم پریود شدملانه گزینیش ناموفق بوده و دفع شده
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 یعنی تو مراحل پایین نطفه از بین میره پریود میشی بتا رشد نمیکنه برا همین میگن یه ... 👌👌👌 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 مثلا من ۳ روز مونده به موعدم بی بی چک زدم هاله انداخت بتام ۵۰ بود روز موعد لکه بینی داشتم تا ... وایییی😭پس ماجرا اینه... نمی دونستمآخه همینی که میگین برا منم پیش اومده بود بعد فکر میکردم اشتباه شده🥲 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 فک کنم بی بی چک مدیکور خیلی حساسه حتی بتای پایین روهم نشون میده برا همین هاله میندازع فقط در صورتی به هالش امیدوار بشو که فرداش زدی پررنگتر از دیروزیه باشه
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 وایییی😭 پس ماجرا اینه... نمی دونستمآخه همینی که میگین برا منم پیش اومده بود بعد فکر میکردم اشتباه ... یا تخمک خودت ضعیفه یا اسپرم شوهرت شایدم استرس زیاد داری که نمیتونه لانه گزینی موفقی داشته باشه
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 فک کنم بی بی چک مدیکور خیلی حساسه حتی بتای پایین روهم نشون میده برا همین هاله میندازع ... من هرچی مدیکور زدم اوایل هاله پررنگ داشته فردا وپس فرداش هالش به تدریج کمرنگتر شده ودر اخر هم کلا منفی
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 یا تخمک خودت ضعیفه یا اسپرم شوهرت شایدم استرس زیاد داری که نمیتونه لانه گزینی موفقی داشته باش ... بله اون موقع خیلی استرس داشتم... میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 بله اون موقع خیلی استرس داشتم... به خاطر درسام و اساتید بی درک!! میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 اگه مشکل دیگه ای نداری استرسو از خودت دور کن من که نتونستم انشالله تو بتونی
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 من هرچی مدیکور زدم اوایل هاله پررنگ داشته فردا وپس فرداش هالش به تدریج کمرنگتر شده ودر ا ... کلا فکر میکنم نمیشه به بی بی چک اعتماد کرد با این حساب! میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 بله اون موقع خیلی استرس داشتم... اره مشکل اصلی همین استرسه چون منکه از نظر پزشکی مشکل دیگه ای نداشتمحتی فک میکردم تخمکام پوچن یا بی کیفیت ولی تخمک کشی کردم ۹تا تخمک خوب داشتم که ۸تاش جنین شد