2777
2789
عنوان

بی بی چک

314 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

به نظرتون بی بی چک مارک روژان که بعد از یک روز هاله پر رنگ انداخته می تونه نشونه بارداری باشه؟ اونم وسط سیکل؟

امروزم یکی دیگه زدم مارک ویور اونم هاله داد اما خیلی کم رنگ

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک زیر ۱۰ دقیقه درسته ،۴۸ ساعت دیگه یک باردیگه بی بی چک بزن اگر پررنگ تر بشه درسته 

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

بی بی چک زیر ۱۰ دقیقه درسته ،۴۸ ساعت دیگه یک باردیگه بی بی چک بزن اگر پررنگ تر بشه درسته 

مرسی دوست عزیز ❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
بی بی چک باید همون لحظه خط بندازه وگرنه مثبت نیست . مارک مدیکور خیلی خوبه

مارک مدیکور خوب نیست همش برای من مثبت میشه

در لحظه واسم هاله میندازه ولی آخرش میفهمم که باردار نیستم🥲

من الان کوهی از بی بی چک های مثبت مدیکور رو دارم!!

افرررین  منم مدیکور میزنم مثبت میشه

اره اصلا نمیشه به مثبتش اعتماد کرد

حالا به نظرتون چه مارکی خوبه؟

به نظرم باید صبر کنی فقط بری آزمایش  من همه مارکارو امتحان کردم  هاله الکی ؟میندازن

فکر کنم من چون‌پلی کیستیک هستم هاله میندازه

شما هم پلی کیستیک هستین؟

فکر کنم من چون‌پلی کیستیک هستم هاله میندازه شما هم پلی کیستیک هستین؟

نه اوایل فک کنم تنبلی داشتم

هر ماه میرم سونو تا حالا چیزی نگفته 

اگه باشم باید فولی زیر ده زیاد داشته باشم علائم پلی کیستیک همینه؟

نه اوایل فک کنم تنبلی داشتم هر ماه میرم سونو تا حالا چیزی نگفته  اگه باشم باید فولی زیر ده زی ...

من سونو که دادم دکتر گفت رحمت کیست های ریز داره یعنی پلی کیستیک هستی