2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 42 پست
کلا فکر میکنم نمیشه به بی بی چک اعتماد کرد با این حساب!

من یه بار مدیکور خودکاری زدم در لحظه دوتا خط شد!

منم که حسابی منتظر بودم چنااااان خوشحاااال شدم که نمی دونم چم شد دچار درد شدید در ناحیه قلب شدم کارم به بیمارستان کشید!!

بعد هم اینقدر ذوق نی نی داشتم که اونجا هرچی میخواستن بهم آمپول بزنن یا مسکن بدن قبول نمیکردم میگفتم باردارم😭😭

آخ یادم افتاد.....❤️‍🩹

ولی بعدش فهمیدم بازم مثبت کاذب بوده

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
من یه بار مدیکور خودکاری زدم در لحظه دوتا خط شد! منم که حسابی منتظر بودم چنااااان خوشحاااال شدم که ...

نمی دونید انگار دنیا رو سرم آوار شده بود...😭

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار مدیکور خودکاری زدم در لحظه دوتا خط شد! منم که حسابی منتظر بودم چنااااان خوشحاااال شدم که ...

فقط ازمایش خون 

من که فقط به اون اعتماد دارم 

از این اتفاقا برا منم خیلی افتاده 

چنان ذوق و شوقی داشتم که  نگو  ولی آخرش ناامید شدم

درکت میکنم  همدردیم 😔

ان شاالله که خیلی خیلی زود هم من هم شما و همه منتظران دادنشون سبز بشه و از انتظار در بیان

ان شاالله که خیلی خیلی زود هم من هم شما و همه منتظران دادنشون سبز بشه و از انتظار در بیان

می دونید من برا این ماه خیلی امیدوارم و دلم روشنه🥺

اما نمی دونم اگر این ماه هم نشه با دلم چه کنم😭❤️‍🩹💔

می دونید من برا این ماه خیلی امیدوارم و دلم روشنه🥺 اما نمی دونم اگر این ماه هم نشه با دلم چه کنم😭 ...

همین انتظار کارو خراب می‌کنه  اصلا نباید بهش فکر کنی

من فقط همون ماهی باردار شدم که اصلا فکرشو نمی‌کردم 

یعنی یه درصد احتمال بارداری نمی‌دادم 

همش منتظر پریودی بودم 

بعد شش روز تاخیر با بی میلی بی بی چک زدم مثبت شدم بتامم بالای ۱۰۰۰ بود 

که سه ماهگی سقط شد😞

همین انتظار کارو خراب می‌کنه  اصلا نباید بهش فکر کنی من فقط همون ماهی باردار شدم که اصلا فکرشو ...

خدا کارش درسته

ان شاالله زودی برات جایگزینش میکنه❤️