imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 عنوان بی بی چک 314 بازدید | 42 پست سلام دوستان به نظرتون بی بی چک مارک روژان که بعد از یک روز هاله پر رنگ انداخته می تونه نشونه بارداری باشه؟ اونم وسط سیکل؟امروزم یکی دیگه زدم مارک ویور اونم هاله داد اما خیلی کم رنگ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹 1403/03/23 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qdv عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 593 بی بی چک زیر ۱۰ دقیقه درسته ،۴۸ ساعت دیگه یک باردیگه بی بی چک بزن اگر پررنگ تر بشه درسته روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 هاله بعد خشک شدن اعتبار نداره 🥲 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
ستاره_شرقی_۱۲۲۲ عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 2042 بی بی چک باید همون لحظه خط بندازه وگرنه مثبت نیست . مارک مدیکور خیلی خوبه
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 بی بی چک زیر ۱۰ دقیقه درسته ،۴۸ ساعت دیگه یک باردیگه بی بی چک بزن اگر پررنگ تر بشه درسته مرسی دوست عزیز ❤️ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 بی بی چک باید همون لحظه خط بندازه وگرنه مثبت نیست . مارک مدیکور خیلی خوبه مارک مدیکور خوب نیست همش برای من مثبت میشهدر لحظه واسم هاله میندازه ولی آخرش میفهمم که باردار نیستم🥲من الان کوهی از بی بی چک های مثبت مدیکور رو دارم!! میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 مارک مدیکور خوب نیست همش برای من مثبت میشه در لحظه واسم هاله میندازه ولی آخرش میفهمم که باردار نیست ... افرررین منم مدیکور میزنم مثبت میشه
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 افرررین منم مدیکور میزنم مثبت میشه اره اصلا نمیشه به مثبتش اعتماد کردحالا به نظرتون چه مارکی خوبه؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 اره اصلا نمیشه به مثبتش اعتماد کرد حالا به نظرتون چه مارکی خوبه؟ به نظرم باید صبر کنی فقط بری آزمایش من همه مارکارو امتحان کردم هاله الکی میندازن
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 به نظرم باید صبر کنی فقط بری آزمایش من همه مارکارو امتحان کردم هاله الکی ؟میندازن فکر کنم من چونپلی کیستیک هستم هاله میندازهشما هم پلی کیستیک هستین؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 فکر کنم من چونپلی کیستیک هستم هاله میندازه شما هم پلی کیستیک هستین؟ نه اوایل فک کنم تنبلی داشتمهر ماه میرم سونو تا حالا چیزی نگفته اگه باشم باید فولی زیر ده زیاد داشته باشم علائم پلی کیستیک همینه؟
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 نه اوایل فک کنم تنبلی داشتم هر ماه میرم سونو تا حالا چیزی نگفته اگه باشم باید فولی زیر ده زی ... من سونو که دادم دکتر گفت رحمت کیست های ریز داره یعنی پلی کیستیک هستی میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
jjjjjjjjjjjhhggfffff عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 360 من سونو که دادم دکتر گفت رحمت کیست های ریز داره یعنی پلی کیستیک هستی پریودیتم عقب میفته؟منم اوایل ده روز گاهی ۱۵ روزم عقب میفتاد ویتاگنوس که میخورم خوب شده