2777
2789
عنوان

بیاین یکی از ترسام بهتون بگم

205 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من توی مرحله کات ام با دوست پسرم ولی خیلی میترسم از این که نتونم این ادم فراموش کنم یا یکی دیگه به اندازه اون دوست داشته باشم 

حس بدی بهم میده بعدا ازدواج کنم و این ادم تو فکرم باشه و همسرم باهاش مقایسه کنم 

این ترس عادیه چجوری میشه باهاش کنار اومد و چیکار کنم اینجوری نشه 😭

و ی سوال دیگه وقتی مجبور به کات و جدا شدنه ادم چجوری اون میل ب برگشت و دلتنگیش کنترل کنه این ادم به خاطر شرایط دائما جلو چشممه 

چجوری یکم بهش فکر نکنم و این حس دلتنگی و میلم کنترل کنم 🫴

یکم از تجربیاتتون بگین مگه دلم اروم شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط مشابهو داشتم 

داشتم دق میکردم تو دوماه از غصه ۱۵کیلو کم کردم

یکسال بعد ادمی وارد زندگیم شد ک دیدم تعریفم از عشق اشتباه بوده

تازه ب معیار درست رسیدم:)

۳سالم هست خانم خونشم

به دلیلی که میخای کات کنی فکر کن به بدیاش،کات کردی خودتو سرگرم کن همه جوره سمت گوشی نری چکش کنی یا پیام بدی دوران سوگ رابطه بگذره اوکی میشی دنیا پر از ادمای خوبه 😉

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

چندسال پیش تو رابطه بودم و فکر میکردم بعد اون دیگه داغون میشم و کسیو به اندازه اون هیچوقت دوست ندارم تموم کردیم به اجبار اون و خیانت هم کرده بود بعد از تموم کردن متوجه شدم یه هفته تموم انقد صبح تا شب گریه میکردم صورتم می‌سوخت بعدشم با دوست صمیمیم رفت تو رابطه الانم باهمن هنوز و من با هرجفت قطع رابطم 

فقط میتونم بگم خودتو سرگرم کن و مهم نباشه واست آدم درستش به وقتش میاد همه اینارو فراموش میکنی

منم شرایط مشابهو داشتم  داشتم دق میکردم تو دوماه از غصه ۱۵کیلو کم کردم یکسال بعد ادمی وارد زن ...

خیلی برات خوشحالم عزیزم 

برای منم دعا کن ی ادم خوب وارد زندگیم شه 

میترسم ازینکه همه مثل همین باشن نمیدونم چرا انقدر چسبیدیم ب این ادم 😭🤌

به دلیلی که میخای کات کنی فکر کن به بدیاش،کات کردی خودتو سرگرم کن همه جوره سمت گوشی نری چکش کنی یا پ ...

خداکنه اینطور که میگی باشه 🩵🥲

من ک ترسیده شدم میترسم واقعا حس میکنم ادم خوب وجود نداره ترس ازینکه بقیه هم که وارد زندگیم شن بهم اسیب بزنن بعد پشیمون شم که این خوب بوده 

وای نمیدونم چرا انقدر افکار بد دارم 😭😭

چندسال پیش تو رابطه بودم و فکر میکردم بعد اون دیگه داغون میشم و کسیو به اندازه اون هیچوقت دوست ندارم ...

ممنون عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 🩵

برای منم دعا کن لطفا 🫴✨

خداکنه اینطور که میگی باشه 🩵🥲 من ک ترسیده شدم میترسم واقعا حس میکنم ادم خوب وجود نداره ترس ازینکه ...

نه از این فکرا نکن اون ادم اگر واقعا خوب بود به کات فکر نمیکردی نمیدونم تو این سایت چرا همه فکر میکنن فقط اون طرف وجود داره پسر دیگه ای تو دنیا نیست 

نه از این فکرا نکن اون ادم اگر واقعا خوب بود به کات فکر نمیکردی نمیدونم تو این سایت چرا همه فکر میکن ...

من این اولین رابطمه و فکر میکنم زیادی وابسته شدم متاسفانه و زیادی بخشیدم 🥲

صدمو گذاشتم و الان که میبینم برای هیچ بوده قلبم درد میکنه واقعا

من این اولین رابطمه و فکر میکنم زیادی وابسته شدم متاسفانه و زیادی بخشیدم 🥲 صدمو گذاشتم و الان که م ...

طبیعیه اولین رابطه این حسارو داری میگذره