2777
2789
عنوان

بیاین یکی از ترسام بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی برات خوشحالم عزیزم  برای منم دعا کن ی ادم خوب وارد زندگیم شه  میترسم ازینکه همه مثل ...

نمیدونم چندسالته

ولی دنیابرای منم ب اخر رسیده بود

ببین یروزی یکی میاد قبل ازاینکه عاشقش بشی انقدررررر خصلتای خوب ازش میبینی ک میگی من چرا دلم واسه اون عوضیه قبلی میتپید

هی مقایسه میکنی بیشترمیزنی توسرت

دوباره عاشق میشی.و وقتی ب عشق برسی میفهمی ک عشق چی بوده 

اونجا ک شادمهر میگه عشقای قبل ازتو سوتفاهم بود!بخدااااا ک راسته

نمیدونم چندسالته ولی دنیابرای منم ب اخر رسیده بود ببین یروزی یکی میاد قبل ازاینکه عاشقش بشی انقدرر ...

بیست و سه قربونت 

خداکنه واقعا اینطور که میگی بشه 🩷️

واقعا قلبم درد میکنه و میترسم پشیمون شم از جدایی 

بیست و سه قربونت  خداکنه واقعا اینطور که میگی بشه 🩷️ واقعا قلبم درد میکنه و میترسم پشیمون شم ...

من تو۲۱ سالگی از قبلی جداشدم۵سالم باهاش بودم

الانم ۲۵سالمه

ببین تاماه ها حالت بده میدونم ولی اگر میخوای ک ب خودت کمک کنی خودشو اطرافیانشو بلاک کن ازهمه جا

هی نرو چک کن پروفایلش چیه چ غلطی میکنه ب توربطی نداره تموم شده

از کانتکای تلگرامتم کلا پاکش کن ک هی نری البودم عکساشو ورق بزنی

عکس فیلم هرچی داری میدونم کلی خاطره پشتشه ولی پاک کن باورکن من از ۴.۵سال زندگیم هیییییچ عکسی ندارم چون همه جااین ادم بامن بود

فقط خودت میتونی حال خودتوخوب کنی وبیشترین چیزی ک روی من تاثیرداشت این بود ک هرچی ب اون ادم مربوط بودو ازبین بردم

یادمه یشب عین دیوونه هاهرچی برام خریده بودو رفتم نشستم وسط پارک اتیش زدم اومدم