2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور آشغالترین برنده

386 بازدید | 30 پست

لطفا به هیچ وجه مارک مدیکور نخرید چون ۶ تا زدم و همشون خط انداخت واضح توی قسمت t که از خوشحالی رفتم تست بتا زدم که منفی شد و ابروم رفت و ضایع شدم پیش همسرم چون بااطمینان رفتم پس هیچوقت دلتون خوش نکنین به تست مثبت مدیکور

منم ماه پیش همین بلا سرم اومد🙂

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس اون بیبی چکایی ک میگی مثبت بوده رو بزار،من سالها از مدیکور استفاده کردم حتی یبار خطا نداد

منم همين طور

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

خیلی متاسفم😔😔😔الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه

برای منم دعا کن ۶ ماهه منتظرپ

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

😑دارو مصرف نکردی حتما یه دلیلی داشته اون مثبت شده وگرنه برای من بعد اقدام ۱۸ روز بعدش با همین مدیکور حاملگیمو فهمیدم حتی قبل موعد پری

امیدوارم زوتر خبر خوشحال کننده تو دلیتو بشنوی

کیست نداری؟ بعضیا ک کیست دارن تست ها مثبت میشه نمیدونم چرا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
😑دارو مصرف نکردی حتما یه دلیلی داشته اون مثبت شده وگرنه برای من بعد اقدام ۱۸ روز بعدش با همین مدیکو ...

عزیزم علائمم داشتی

بزای منم خییلی پیش اومد کامل هاله داشت

به این نتیجه رسیدم شاید بارداری شیمیایی داشتم مشکل از بیبی نبوده

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما