2777
2789
عنوان

حالم بده

149 بازدید | 3 پست

تو روخدا برام دعا میکنین

امروز میخوام برم دکتر

نمیدونم چم شده چند روزه خواب و خوراک ندارم هرچیم میخورم بالا میارم احساس خفگی و تنگی نفس و تپش قلب میکنم مبترسم خوب نشم دیشب کلی کربه کردم همه چشام پف کرد

لطفا برام دعا کنین ازین عذاب راحت شم به زندگی آدیم برگردم ان شالله خدا هرچی میخواین بهتون بده

دکتر برید چک اپ بدید . و ازمایش خون . از لحاظ ویروس و گورارش چک بشید . اگر مشکلات اعصاب و استرس زیاد دارید اثر روی روده و گوارش میزاره .

به دکتر بگید . نگران نباشین حل میشه .

دکتر برید چک اپ بدید . و ازمایش خون . از لحاظ ویروس و گورارش چک بشید . اگر مشکلات اعصاب و استرس زیاد ...

ده روز پیش آنوفلانزا گرفتم ۸ تا استامینوفن کدئین و ۸ تا قرص سرماخوردگی کردم هر ۸ ساعت ۳ تا استامینوفن ۵۰۰ و شربت شرفه هم خوردم کم کم خوب شدم ۴ روز پیش مصادف با شروع امتحانا و استرس حالت تهوعم شروع شد هیچی نمیتونم لخورم همش باید با ترس و لرز غذا بخورم که نکنه بالا بیارم شبا نمیتونم بخوابم انگار نفسم حبس میشه ولی امروز دیگه امتحان نداشتم استرسم نداشتم ولی دیشب باز حالم بد شد

شبا اصلا نمیتونم بخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روز پیش آنوفلانزا گرفتم ۸ تا استامینوفن کدئین و ۸ تا قرص سرماخوردگی کردم هر ۸ ساعت ۳ تا استامینوف ...

پس استرسه بیشتر پیش یه رانشناس برید ممکنه قرص ارامبخش بده .

باید استرس رو کم کنید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز