2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور آشغالترین برنده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 30 پست
😑دارو مصرف نکردی حتما یه دلیلی داشته اون مثبت شده وگرنه برای من بعد اقدام ۱۸ روز بعدش با همین مدیکو ...

مرسی عزیزم نه هیچ دارویی نخوردم حتی گیاهی هم چیزی نخوردم فقط فولیک اسید میخورم نمیدونم چرا ه‍شت روزم از موعدم میگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم نه هیچ دارویی نخوردم حتی گیاهی هم چیزی نخوردم فقط فولیک اسید میخورم نمیدونم چرا ه‍شت روزم ...

نمیدونم چرا همچین چیزی پیش اومده ولی حتما به دکتر بگو ،این تعداد که گفتی چک کردی نمیتونه اشتباه باشه حتما یه خبری هست

ضايع شدن و ابرز رفتن ندارن ك من ولي هميشه ميديكور ميزنم مشكلي نبوزن

اخه بااطمینان گفتم که خط انداخته و احتمال زیاد باردارم اونم فهمیدم خوشحال بود هیچوقت مارکای دیگ ماههای پیش بهم ضدحال نزده بودن اینجوری

اخه بااطمینان گفتم که خط انداخته و احتمال زیاد باردارم اونم فهمیدم خوشحال بود هیچوقت مارکای دیگ ماهه ...

چن ماه اقدام؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نمیدونم چرا همچین چیزی پیش اومده ولی حتما به دکتر بگو ،این تعداد که گفتی چک کردی نمیتونه اشتباه باشه ...

اره ممنون عزیزم ولی دکتر هم برم فقط ازمایش خون تیتر بتا براش مهمه کاری ب بی بی چک نداره 

من چندجا تو تاپیکهای نی نی سایت خوندم بعضیا گفتن مدیکور اشغاله ولی باور نمیکردم چون مثلا جز برندای خوبه 

ولی هرماه ک منفی میشم ویور دریغ از کوچکترین هاله ،سفیده سفید میشه ویور عالیه 

خب ابنا ک مشخصه خط تبخیرن گلم‌با اینا رفتی آزمایش!؟کاش منتظر باشی پررنگ شدن بری ازمیش. هاله هم باید ...

نه خط تبخیر نیستن در عرض ۵ دقیقه ی اول ظاهر شدن هرروز هم میگرفتم ک پررنگتر از قبل میشد کمی

خب ابنا ک مشخصه خط تبخیرن گلم‌با اینا رفتی آزمایش!؟کاش منتظر باشی پررنگ شدن بری ازمیش. هاله هم باید ...

مارکهای دیگ هرماه میگرفتم کاملا سفید میشد و هیچ هاله کاذب نمینداخت مارک خوب بهیچ عنوان نباید کاذب بزنه اونم چندین بار