2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 125 پست
خواهر من ی دونه دختر ۴ ساله دارم زندگیم رو هواس صبح تا شب بشور بساب جمع کن جارو بزن  من یکی نم ...

شوهر منم تعطیلات فوتباله. نمیدونم چرا واسه بچه انقدر خوشحال میشن؟ امشب بهش گفتم به عنوان پدر چیکار کردی واسه بچه ها جز پول خرج کردن. راضیم روزی یکساعت فقط مراقبشون باشه

روزای اولشون خیلی سخت بود؟  یکی سختتره یا دوتا؟ چرا پشت سر هم میارید؟  سوال شد ها ببخشی ...

اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه میگفتم بیارم باهم بزرگ شن ب درد هم بخورن اخه منو برادرم چهارده سال تفاوت داشتیم هیچوقت کمک هم نشدیم

ولی خبر نداشتم رسما نابود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یازده صب تا دوازده شب بکوب بیداره بهش میگم کاش جات بودم روزی ده بار می‌خوابیدم 

اول اینکه یازده دیره حتی اگه ازون ور دیر بخوابه بعدم بچه ها فرق دارند با ما فقط صرف اینکه بیدارن انرژی تخلیه نمیشه مخصوصا تو خونه هامون اگه همین بچه بره طبیعت ببین چه طور تخلیه میشه 

خدایا خودمو بهت میسپارم
یه چهارساله دارم یه سه ساله زندگی جهنم قرص اعصاب و دائما پرخاشگر گریه و افسرده با شوهر نفهم ک میگه ...

خدا کمک مون کنه. به نظرم باید یک فکری به حال خودمون بکنیم. واقعا بچه ها چه گناهی کردن ، ولی ما هم گناه داریم

دختر منم ۱۰ صبح تا خود ۱۱ ۱۲   من ک عصر میبرم پارک ی کم خسته بشه بیاد خونه شام بخوره دیگه تا ۱ ...

ما هم هروز میریم بیرون خسته بشه ..فک کن می‌ره پارک میاد خونه می‌ره تو اتاق میگه مامان بیا بازی کنیم دوست دارم تیر خلاص ب خودم بزنم 😂😂😂

اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه میگفتم بیارم باهم بزرگ شن ب درد هم بخورن اخه منو برادرم چهارده سال ...

اره منم فاصلم زیاده با خواهر برادرم ولی میخوام بچه اوردم مثلا ۵-۶ سال فاصله بدم حداقل 

چون نزدیک باشه سنشونم بازم بدرد هم نمیخورن اغلب🤣

بچه چه موقعش خیلی سخته؟ اولا اگه کمک نداشته باشی فاجعس؟ من مادر ندارم همش فک میکنم نمیتونم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

شوهر منم تعطیلات فوتباله. نمیدونم چرا واسه بچه انقدر خوشحال میشن؟ امشب بهش گفتم به عنوان پدر چ ...

شوهر من خیلی کمک می‌کنه ولی ازون ور سر تربیت هم خیلی کش مکش داریم جوری که راضی میشم کمک نباشه حتی

خدایا خودمو بهت میسپارم
اول اینکه یازده دیره حتی اگه ازون ور دیر بخوابه بعدم بچه ها فرق دارند با ما فقط صرف اینکه بیدارن انر ...

خودم می‌خوابم پا ب پاش برای همین ب کارام نمی‌رسم ..حسرت مادراییو میخورم ک میتونن صب زودتر بیدار بشن غذاشون‌اماده کنن و بچشونم بیدار کنن ظهرم بخوابن

اره منم فاصلم زیاده با خواهر برادرم ولی میخوام بچه اوردم مثلا ۵-۶ سال فاصله بدم حداقل  چون نزد ...

ن عزیزم شاید همسرت خیلی خوب باشه و اصلا ب مادر نیاز نباشه

همسر من ک فکر میکنه اینا واسه ازدواج قبلیمه 

بهترین راه اینه به خودت سختی ندی توی مرتب کردن خونه میگن بچه یادش نمیمونه خونه چقدر مرتب بوده ولی یا ...

مامانم که سکته مغزی کردن و تقریبا زمین گیر شدن ، بابام کارای خونشون و میکنه ، خواهرام هم درس میخونن و بچه دارن.  فقط خودمم و خدای خودم. و همسر بسیار بی درک که برای خونه ی بهم ریخته کلی حرف میزنه و منو عصبی میکنه. با اینکه میبینه چقدر اذیت میشم ولی بازم میگه با برنامه باشی همه چی درست میشه. اخه بچه ی ۶ ماهه برنامه چی میفهمه

صبح زود بعد نماز تند همه جارو تمیز کن بعدم ناهارو شامو یک غذا بپز یعنی ناهارو دوبرابر بپز برای شام ی ...

خیلی عالیه. اکثرا واسه غذا همین کار رو میکنم. اما پسر سه سالم دائما وسیله ها رو بهم میریزه . اکثر اسباب بازی ها شو جمع کردم. اگه در اتاقش و ببندم میره با کفگیر ملاقه ها بازی میکنه و کابینتارو بهم میریزه ، سن لجبازی هم هست که واویلا

مامانم که سکته مغزی کردن و تقریبا زمین گیر شدن ، بابام کارای خونشون و میکنه ، خواهرام هم درس م ...

واقعا همین درک نکردنشون بار روانی زیادی داره 

ولی اگه برنامه داشته باشیم واقعا کمی بهتر میشه وضعیت

خدایا خودمو بهت میسپارم