2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3387 بازدید | 125 پست
ن عزیزم شاید همسرت خیلی خوب باشه و اصلا ب مادر نیاز نباشه همسر من ک فکر میکنه اینا واسه ازدواج قبلی ...

از دست این مردا

والا نمیدونم گاهی خیلی کمکم میکنه گاهیم هیچی نمیدونم سر بچه چطور باشه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

عزیزم یه مدت بیخیال خونه باش چون‌واقعا من‌با یه‌بچه‌جونم‌در میاد تا تمیز‌کنم سعی‌کن‌۱۰ شب بخوابونیشو ...

مادرم که مریضن. مادر شوهرم مغازه دار .

خودم تا حد ممکن خونه رو تمیز نگه میدارم‌ ولی توقع شدید شوهرم و چیکار کنم. میخواد خونه و بچه ها برق بزنن و هر روز حموم کنن و هزاران توقع بیجای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت می‌کنم منم یه ۵ساله و یه ۲ساله دارم یه مقدار حساسیتم رو در مرتب بودن همیشگی خونه آوردم ...

خدا قوت. من که چشمام همیشه قرمزه از بی خوابی. و اعصاب ضعیفی که زود لبریز میشه . خیلی همسر خوب و همراه تاثیر داره. همسر من خوبه ولی همراه نیست

مادرم که مریضن. مادر شوهرم مغازه دار . خودم تا حد ممکن خونه رو تمیز نگه میدارم‌ ولی توقع شدید ...

وای نه دیگه اون توقعش بیجاس بگو‌یا‌پرستار بگیره واسه بچه ها یا حداقل کمکی بگو‌بیاد من با یه بچه دو هفته یبار کمکیم میاد خونه رو‌تمیز‌می‌کنه‌دیگه‌ریخت‌و‌‌اشای هرروزم‌خودم‌جمع‌می‌کنم ولی واقعا با سه تا بچه خیلی سخته

سلام عزیزم با تمام وجود درکت میکنم چون من چهار تا دارم و هر چی جمع میکنم تموم نمیشه ولی همین دیر خوا ...

خدا حفظشون کنه. چند ساله هستن؟

منم بعد خوابیدم بچه ها کتاب میخونم و آرامش میگیرم حسابی ، ولی صبح نمیتونم زود بیدار شم و سختمه

زندگی رو سخت نگیر فقط به تغذیه و مرتب بودن ظاهرتون برس تفریح کنید بهم ریختگی زندگی رو زیاد وسواس ندا ...

واقعا پا درد گرفتم. وسواس ندارم در حد توان خونه و تمیز میکنم ولی باز هم یکسره باید مراقب باشم مخصوصا که دعواشون هم میشه 

منم شرایطم مثل شماس تایکسال دیگه اوضاعت از اینی که هستی ۵۰ درصدبهترمیشه  بچه های بزرگتر حتما م ...

امسال دخترم مدرسه میره و من بیشتر استرس دارم. انشاالله که اوضاع بهتر بشه. خداروشکر وقت میذارم واسه سه تاشون . ولی بازم خودم دارم از پا میوفتم. دست چپم گاهی که عصبی میشم تیر میکشه و بسیار نگرانم. از نظر جسمی خوبم اما وقتی عصبی میشم و کم میارم همه جام درد میگیره

کمکی و ماشین ظرفشویی و لباسشویی اتوماتیک اگه نداری،پلو پز،خوردکن های کوچیک که همه کار میشه باهاش کرد ...

خداروشکر ماشین ظرفشویی و لباسشویی دارم وگرنه که خیلی سخت تر میشد . مخصوصا که خیلی لباس و ظرف کثیف میشه. خودم نظرم رو کمکی گرفتنه ، خونم بزرگه سخته تمیزکاری کنم تنها

نمیشه منم همین شرایطم صبح زود فوری ی چیز صدا بده بیدار میشن

دقیقا. تا میگم اخیش خوابی پاشم کارامو بکنم با صدای کار سریع بیدار میشه. میخواد فقط پیشش دراز بکشم

برقارو خاموش کن ساعت ده بگو وقت خوابه فرداشم هشت بیدارشون کن عصر باز بگو یکی دو ساعت بخوابین جدی با ...

یه مدت واسه شب خوابیدنشون خیلی سخت میگرفتم و جدی بودم. دیگه عادت کردن و تو اتاقاشون میخوابن ‌. ولی پسر ۳ سالم بسیار مقاومت داره واسه خواب. منم دیگه میگم بذار خودش میره میخوابه  

مامانم که سکته مغزی کردن و تقریبا زمین گیر شدن ، بابام کارای خونشون و میکنه ، خواهرام هم درس م ...

درک میکنم تازه واسع بزرگترشم نمیشه خیلی با برنامه ریزی پیش بری چه برسه نوزاد...آخی خدا شفا بده مادرتو...پس به همرشت فشار بیار که کمک نمیکنه برات کمکی بگیره

فقط به خودت آسیب نزن . بخواب استراحت کن . کار خونه همیشه هس همیشه  تموم شدنی نیست اصلا . ...

منم تا حد توانم انجام میدم. ولی همسرم از نظر روحی همس بهم عذاب وجدان میده. کوچیک ترین نقص رو به چشمم میاره. خیلی مهمه همسر درک داشته باشه

عزیزم واقعا خسته نباشی چون فاصله سنی جوجه هات زیاد نیست باید تا یه مدتی که از اب و گل دربیان این سخت ...

تشکر🌹 من میگم وقتی خوانواده همسرم با همسرم دعوا کردن که چرا وقتی میاین خونه مامان زنت کمک نمیده . دیگه من دردم و به کی بگم. وقتی انقدر زن علیه زن زیاده. همسرم از کی میخواد یاد بگیره؟ واقعا خیلی دلم به حال خودم میسوزه