2777
2789
عنوان

با شوهرم یک هفته ای قهر کردم کمک

352 بازدید | 10 پست

بچه ها من با شوهرم بحثم شده سر خواهر شوهرم یه جاهایی حق با منه و یه جاهایی هم حق با اون اولین باره طولانی قهر کردم یک هفتس اومدم خونه بابام شوهرم اصلا سراغی ازم نمیگیره اونم میگه من مقصرم هنوز به بابام نگفتم با شوهرم دعوام شده چون اون از اولشم با ازدواج ما مخالف بود الان بفهمه بدتر غوغا می‌کنه... چیکار کنم ؟ غرورم اجازه نمی‌دهد برگردم چون خیلی بد باهام جلوی خانواده اش حرف زد، از طرفی زندگیمو دوست دارم، تا حالا همچین موقعیتی داشتین؟ دارم دیوونه میشم کارم شده شب و روز گریه😭😭

در هر شرایطی اون خونه و زندگی برای شماست و نباید ترک کنی الانم برگرد 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در هر شرایطی اون خونه و زندگی برای شماست و نباید ترک کنی الانم برگرد 

اخه برگشت بهم گفت برو خونه بابات سه روز بعد به غلط کردن افتادی میبینمت تو رو اگه من نمیگرفتم کی میگرفت غرورمو خورد کرد اگه این حرفو نمیزد برمیگشتم

اخه برگشت بهم گفت برو خونه بابات سه روز بعد به غلط کردن افتادی میبینمت تو رو اگه من نمیگرفتم کی میگر ...

باید بگی خونه زندکی منه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خب با همسرتون. صحبت کنیذ

تو‌زندگی. یک‌نفر باید کوتاه بیاد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من‌حق میدم به شما

من.م‌اکه‌یکی به شخصیتم. توهین میکرد

شاید میبنشیدم

ولی فراموش نمی کردم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.