2777
2789
عنوان

کمک😭

193 بازدید | 27 پست

کنکوریم از تیر پارسال شروع کردم ب خوندن همه چیو ب خودم ممنوع کردم مسافرت کلاس مهمونی همه چی 

۱۵ تومن پول کلاس آنلاین دادم ۴ تومن کتاب ۷ تومن قلمچی ماهی ۹۰۰ مشاور ( از اسفند) 

نه تو رابطه بودم ن فکرم جایی مشغول بود نهایت برم تو اینستا یکم بگردم کلی شب بیداری کشیدم 

کنکورمو خراب کردم خیلی خراب جوری ک با اونی ک هیچی نخونده هیچ فرقی ندارم 

تلاش هام نتیجه نمیده منم دیگ دلسرد شدم نمیخونم 

نهایی هارم خراب کردم

حالم خیلی بده خیلی

حالا با پدرم دعوا کردم😭 میگه مایه سرافکندگی من شدی قرار نبود اینطوری بشه اگه میخاستی این همه خودتو اذیت کنی تهش اینطوری خب ب چ دردی میخوره 

کلی سرم داد زد😭 

منه خر گفتم برم هم. .ستر بلکه پولی دستمو بگیره بمونم پشت خرج و مخارجش با خودم 

فهمید حرصش درومد میگه مگه من از تو پول میخام الکی وقتتو سر این گذاشتی 😭

بخدا دیگ نمیدونم باید چیکار کنم چرا خدا ب دل من نگا نمیکنه این همه زحمت کشیدم آخه😭

بخدا دیگ خسته شدم حس ناکافی بودن و بی هدفی دارم 

مدام گریه میکنم وقتاییم ک گریه نمیکنم خوابم 

از هیچی شانس نیاوردم نه قیافه دارم نه مامانی ک درکم کنه ( تاپیک اولم گفتم چقدر زجر کشیدم) 

رابطم با بابام خیلی خوب بود اولین باره انقد دعوا میکنیم 

دیگ نمیدونم باید چیکار کنم😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم البته کنکور برام مهم نیست و دانشگاه آزاد میرم ولی امتحان نهایی هامو خراب کردم یعنی تو برگه قبول شدند ولی نمره سالانه‌م پایینه 

الان هیچ اشکالی نداره 

ب خدا درس تو این دوره زمونه برای آدم نون و آب نمیشه برو سمت ی حرفه‌ای من الان خودم از کلاس نهم ک بودم شروع کردم به طراحی گرافیک و الانم موفقم مدرسه تموم بشه پیش بابام کار میکنم

همسترو ایناهم هم چرت و پرته اگه هم ازش در آمد داشته باشی نهایتا یک بار یا دوباره 

بدرد نمیخوره نگران هزینه هایی هم ک کردی نباش دوست من از کلاس دهم میره قلم چی صد میلیون ب بالا خرج کرده الان حتی نمیتونه نهایی هاشو خوب بده کنکورشم بد داده 

اعصاب خودتو خورد نکن برو سمت چیزی ک دوستش داری

از پشت موندن میترسم  اگه بمونم و بازم نتیجه نده چی  میشم خنده زار عالم و ادم  از ط ...

ی نصیحت خواهرانه 

پشت کنکور موندن چیزی جز استرس سرکوفت هزینه زیاد از خود گذشتن و….چیزی نداره ب خدا ارزش نداره

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم البته کنکور برام مهم نیست و دانشگاه آزاد میرم ولی امتحان نهایی هامو خ ...

من آزاد و اینا نمیخام و نمیتونم برم باید قبول بشم 

خودمم دوست دارم قبول بشم تو همین رشته ی خودم 

من همه چیمو گذاشتم کنار بخاطر کنکور ساز میزدم الان هیچی یادم نیست 

دلم ب حال اونهمه هزینه میسوزه اخه چطوری بیخیال بشم 

ی نصیحت خواهرانه  پشت کنکور موندن چیزی جز استرس سرکوفت هزینه زیاد از خود گذشتن و….چیزی نداره ب ...

بخدا خودمم میترسم از همینش ک دوباره همه ی اینا تکرار شه

چون من تلاش کردم و نتیجه نگرفتم