2777
2789
عنوان

کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باید همچیز برنامه ریزی کنی خوابت بیدار شدنت و درس خواندنت  این ستر همش چرته چون نفع اش واسی سازندش هست  ی دوش آب سرد بگیر مغرب یا دوساعت دیگه برو پیاده روی تا حال هوات عوض بشه پیش خانواده بشین صحبتهای غیر درس چای زیاد نخور شب بی خوابی بکشی  هر ی ساعت درس خوندن نیم ساعت استراحت کن شب تا دور وقت بیدار نباش تا مغزتذبهتر کار کنه

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
باید همچیز برنامه ریزی کنی خوابت بیدار شدنت و درس خواندنت  این ستر همش چرته چون نفع اش واسی ساز ...

بابا تهش پنج دیقه وقتمو بگیره اون همممستر گوه 

خب الان وسط نهاییا چ خاکی تو سرم بریزم این توصیه هارو برا پشت موندن گفتی؟

ببخشید میشه بگید گرافیک اصلا چیه و درآمد تون چقدره ؟

اره حتما

یعنی طراحی حالا طراحی هرچی شاخه های خودشو داره مثلا من با برنامه فتوشاپ و کورل کار میکنم که میتونم باهاش طراحی تابلو و بنر تبلیغاتی کارت ویزیت طراحی لوگو و خیلی چیزای دیگع یا مثلا روتوش عکس مثلا برای عروس داماد آلبوم ادیت کنم 

که واقعا درآمد داره مثلا تو یک روز با طراحی لوگو بیت ۱۰تا ۱۰۰ میلیون میتونی درآمد داشته باشی یا آلبوم عروس و داماد روزی بین۷تا۲۰ میلیون 

اره حتما یعنی طراحی حالا طراحی هرچی شاخه های خودشو داره مثلا من با برنامه فتوشاپ و کورل کار می ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون الان شما همین قدر درآمد دارید یا هنوز نرسیدید؟

فکر کردم گرافیک یه جورایی نقاشیه

خیلی ممنون از توضیحاتتون الان شما همین قدر درآمد دارید یا هنوز نرسیدید؟ فکر کردم گرافیک یه جورایی ن ...

خب اره گرافیک نقاشی هم میشه مثلا گرافیک رشته طراحی لباس ک اونم درآمد خوبی داره

خب من چرا به این درآمد رسیدم ولی بستگی به کارایی داره ک بهم برسه هرچقدر حرفه ای باشی کارای بیشتری برات میاد 

من بخاطره مدرسه و درس ی مدت رهاش کردم ولی تابستون به صورت جدی شروع میکنم

خب اره گرافیک نقاشی هم میشه مثلا گرافیک رشته طراحی لباس ک اونم درآمد خوبی داره خب من چرا به این درآ ...

اونی ک فقط میشینه طراحی لباس میکنه اگه خیلی مهارت داشته باشه تو کارش چقدر میتونه به درآمد برسه؟ مثلا یکی میاد طراحی هاشو ازش میخره؟ چه شکلیه؟

من به این رشته علاقه دارم و نمیدونم اینده ای داره یا نه 

اونی ک فقط میشینه طراحی لباس میکنه اگه خیلی مهارت داشته باشه تو کارش چقدر میتونه به درآمد برسه؟ مثلا ...

صد در صد درآمد زیادی داره اگه خیاطی هم بلد باشی نونت تو روغنه من ک نمیدونم چقدر درآمد داره ولی رشته های گرافیک درآمد داره

اونی ک فقط میشینه طراحی لباس میکنه اگه خیلی مهارت داشته باشه تو کارش چقدر میتونه به درآمد برسه؟ مثلا ...

اگه علاقه داری حتما برو اصلا شک نکن اگه یکم استعداد هم داشته باشی اوکیه اوکیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز