2777
2789
عنوان

کمک😭

193 بازدید | 27 پست

کنکوریم از تیر پارسال شروع کردم ب خوندن همه چیو ب خودم ممنوع کردم مسافرت کلاس مهمونی همه چی 

۱۵ تومن پول کلاس آنلاین دادم ۴ تومن کتاب ۷ تومن قلمچی ماهی ۹۰۰ مشاور ( از اسفند) 

نه تو رابطه بودم ن فکرم جایی مشغول بود نهایت برم تو اینستا یکم بگردم کلی شب بیداری کشیدم 

کنکورمو خراب کردم خیلی خراب جوری ک با اونی ک هیچی نخونده هیچ فرقی ندارم 

تلاش هام نتیجه نمیده منم دیگ دلسرد شدم نمیخونم 

نهایی هارم خراب کردم

حالم خیلی بده خیلی

حالا با پدرم دعوا کردم😭 میگه مایه سرافکندگی من شدی قرار نبود اینطوری بشه اگه میخاستی این همه خودتو اذیت کنی تهش اینطوری خب ب چ دردی میخوره 

کلی سرم داد زد😭 

منه خر گفتم برم هم. .ستر بلکه پولی دستمو بگیره بمونم پشت خرج و مخارجش با خودم 

فهمید حرصش درومد میگه مگه من از تو پول میخام الکی وقتتو سر این گذاشتی 😭

بخدا دیگ نمیدونم باید چیکار کنم چرا خدا ب دل من نگا نمیکنه این همه زحمت کشیدم آخه😭

بخدا دیگ خسته شدم حس ناکافی بودن و بی هدفی دارم 

مدام گریه میکنم وقتاییم ک گریه نمیکنم خوابم 

از هیچی شانس نیاوردم نه قیافه دارم نه مامانی ک درکم کنه ( تاپیک اولم گفتم چقدر زجر کشیدم) 

رابطم با بابام خیلی خوب بود اولین باره انقد دعوا میکنیم 

دیگ نمیدونم باید چیکار کنم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم البته کنکور برام مهم نیست و دانشگاه آزاد میرم ولی امتحان نهایی هامو خراب کردم یعنی تو برگه قبول شدند ولی نمره سالانه‌م پایینه 

الان هیچ اشکالی نداره 

ب خدا درس تو این دوره زمونه برای آدم نون و آب نمیشه برو سمت ی حرفه‌ای من الان خودم از کلاس نهم ک بودم شروع کردم به طراحی گرافیک و الانم موفقم مدرسه تموم بشه پیش بابام کار میکنم

همسترو ایناهم هم چرت و پرته اگه هم ازش در آمد داشته باشی نهایتا یک بار یا دوباره 

بدرد نمیخوره نگران هزینه هایی هم ک کردی نباش دوست من از کلاس دهم میره قلم چی صد میلیون ب بالا خرج کرده الان حتی نمیتونه نهایی هاشو خوب بده کنکورشم بد داده 

اعصاب خودتو خورد نکن برو سمت چیزی ک دوستش داری

از پشت موندن میترسم  اگه بمونم و بازم نتیجه نده چی  میشم خنده زار عالم و ادم  از ط ...

ی نصیحت خواهرانه 

پشت کنکور موندن چیزی جز استرس سرکوفت هزینه زیاد از خود گذشتن و….چیزی نداره ب خدا ارزش نداره

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم البته کنکور برام مهم نیست و دانشگاه آزاد میرم ولی امتحان نهایی هامو خ ...

من آزاد و اینا نمیخام و نمیتونم برم باید قبول بشم 

خودمم دوست دارم قبول بشم تو همین رشته ی خودم 

من همه چیمو گذاشتم کنار بخاطر کنکور ساز میزدم الان هیچی یادم نیست 

دلم ب حال اونهمه هزینه میسوزه اخه چطوری بیخیال بشم 

ی نصیحت خواهرانه  پشت کنکور موندن چیزی جز استرس سرکوفت هزینه زیاد از خود گذشتن و….چیزی نداره ب ...

بخدا خودمم میترسم از همینش ک دوباره همه ی اینا تکرار شه

چون من تلاش کردم و نتیجه نگرفتم