2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

556 بازدید | 51 پست
افسردگی شدید دارم حالم وحشتناک داغونه... تو خونه هم مادر پدر و برادرم باهام حرف نمیزنن

حالم داره روز به روز وخیم تر میشه... حرف تراپیستم نزنین پولشو ندارم

بچه ها میشه حرف باهام بزنین... شاید مسخره بیاد... درباره هرچیزی ، فقط حرف بزنین دلم باز شه... کسی بامن حرف نمیزنه تو خونه ، دارم روانی میشم...همه شون باهام قهر کردن

سلام منم به روزی مثله تو بودم انقد روم فشار بود که دوست داشتم برم قبرستان سر قبرها گریه کنم تا سبک بشم با مرده ها حرف بزنم هیچکس درکم نکرد الانکه مادرم خودش اینطور شده همش انتظار درک شدن داره نمی تونم ببخشم انگار تو برزخم مرور خاطرات عذابم میده

امروز میخوای چیکار کنی؟

صبحی برو پیاده روی بیا ناهارو خودت بپز

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باید برم حیاط بشورم

سبزی بریزم

ناهار عدس پلو بپزم 

حمام برم غسل جمعه کنم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

عزیز دلم اگر بیمه سلامت داری می تونی بری پیش روانشناس های بالینی که بیمه سلامت قبول می کنند و هزینه خیلی پایین تری بدید 

اما خب باید روانشناس بالینی خوبی انتخاب کنید که تجربه بدی از روانشناس نداشته باشید 

البته خودم هم اگر بخواید باهاتون رایگان میرم جلو 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام منم به روزی مثله تو بودم انقد روم فشار بود که دوست داشتم برم قبرستان سر قبرها گریه کنم تا سبک ب ...

هیچکس درک نمیکنه... الانم گریم گرفته... دیشب از بس گریه کردم سرم گز گز میکرد...