2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 51 پست

عزیزم فقط خودت باید به فکر خودت باشی خودتو بساز بلند شو یه آرایش ملایم یه پیاده روی یه آهنگ بدون کلام 

اعتماد به نفس داشته باش

فکر کن اون دنیایی که هیچ کس فکر کسی نیست همه فکر کارای خودشونن

جون دلم

دختر بچه که نیسی

برا خودت خانمی شدی

عصرا برو پارک نزدیکتون مامانا بچه هاشونو میارن بازی برو راه برو باهاشون دوست شو نترس چیزیت نمیشه

حالا هر حرفی داری به من بگو

بیا تو بغلم یه بوس بده

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه نتیجه باهات قهرن؟

خب پس زمینه زیاد داشتیم ولی سر همین درصدا شروع شد...کلا پدرمادرم سر درس منو داغون کردن...اون زمانا اگه 19.75 میگرفتم سرد رفتار میکردن یا میپرسیدن کی بیست گرفت تو کلاستون... منو کمالگرا بار اوردن... بایام همیشه میگه بچه همه دوستام پزشکن ولی بچه های من مایه ابروریزی... غیرمستقیم کمالگرا بارم اوردن...

این وسط دارم تیگه تیکه میشم... من فقط میخوام یکی رو بغل کنم زار زار بلند بلند گریه کنم تو بغلش... اونم هیچی نگه و فقط بغلم کنه... من همین یه نفرم تو زندگیم نیست...

اگر روحیتو باختی و دیگه توان درس خوندن نداری دیگه پشت کنکور نمون یه رشته ی بدون کنکور برو

میدونی چرا نمیتونم؟ من همیشه شاگرد ممتاز بودم همیشه تو درس عالی بودم یه مدت طولانی به خاطر مادر پدرم دچار افسردگی شدید شدم...نمیدونم درک میکنی حرفمو یا نه... وقتی به گذشتم نگا میکنم نمیتونم قبول کنم برم یه رشته بدون کنکور... داغونم فقط همینو میتونم بگم... درس خوندنو دوس دارم ولی حالم خیلی خرابه... میگم زمان درستش میکنه ولی تا الان نکرده

خب پس زمینه زیاد داشتیم ولی سر همین درصدا شروع شد...کلا پدرمادرم سر درس منو داغون کردن...اون زمانا ا ...

بگردم 

با حرف این خانواده رو توی چاه دختر 

اگر توان خوندن نداری پاتو کن توی کفش بگو میخو ام رشته ی بدون کنکور برم 

انگار پزشکی چیه که اینا اینجور میکنن :(

میدونی چرا نمیتونم؟ من همیشه شاگرد ممتاز بودم همیشه تو درس عالی بودم یه مدت طولانی به خاطر مادر پدرم ...

درکت میکنم و میفهممت 

برو دانشگاه از حو کنکور دربیای 

بعدا اگه بازم علاقه داشتی بخون 

پشت کنکور بودن زیاد روح ادمو نابود میکنه

عزیزم فقط خودت باید به فکر خودت باشی خودتو بساز بلند شو یه آرایش ملایم یه پیاده روی یه آهنگ بدون کلا ...

درسته حرفات...ولی اخه اونا پدرمادرن... اونا نباید اینطوری باشن... اونا چطور دلشون میاد اینطوری باشن

جون دلم دختر بچه که نیسی برا خودت خانمی شدی عصرا برو پارک نزدیکتون مامانا بچه هاشونو میارن بازی ب ...

ممنونم ازت ... نمیدونم چرا خوندم گریم شدید تر شد ... هیچکی این حرفارو بهم نمیزنه

روانشناس بالینی هستم و تراپی کارم هست اما نمی دونم خودم رو در حد تراپیست بدونم یا خیر 

میشه بهم بگی مشکل از منه یا خانوادم... دونستن این موضوع خیلی میتونه کمکم کنه...خانوادم میگن من مشکل دارم ...

ببین دوتا راه داری بشینی همینطور خودتو و آینده اتو نابود کنی یا پاشی و از نو شروع کنی حالا تو کدومو میخوایی؟یه دفتر بردار برنامه ریزی کن اگه طبق برنامه رفتی به خودت جایزه بده اگه نه که تنبیه در نظر بگیر