2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 51 پست
ممنونم ازت ... نمیدونم چرا خوندم گریم شدید تر شد ... هیچکی این حرفارو بهم نمیزنه

قربون اشکات و دل پاکت

اینهمه اینجا قربون صدقت رفتن پس چی ان ؟

سرتو بذار رو زانوم و خوب گریه کن و بعدش صبحونه بخور برو یه دوری بزن

اسلام هم گفته اوقات رو سه بخش کنین

کار عبادت فراغت یا تفریح

میگیم کنکوریی کار برات بشه ۱۵ ساعت خب بقیه ایی داره که خواب و پارک بشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
میشه بهم بگی مشکل از منه یا خانوادم... دونستن این موضوع خیلی میتونه کمکم کنه...خانوادم میگن من مشکل ...

به نظر من هم مشکل خانواده ست هم مشکل افسردگی شما 

یک خانواده درمانی اساسی هم لازم هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی...نمیدونم چی بگم حرفات اروم ترم کرد

وقتی با دو کلمه حرف الکی دخمل خوشگلمون اروم تر میشه یعنی از اول حساسیتش الکی بوده و برا خودش گنده کرده بوده

قربون دل قشنگت برم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
به نظر من هم مشکل خانواده ست هم مشکل افسردگی شما  یک خانواده درمانی اساسی هم لازم هست

ببینین خانواده من انتقادپذیر نیستن... و این طرز فکرو دارن که همیشه کار درست رو انجام میدن و دچار خطایی نمیشن...پدرم پناه و پنجه...مادرم نزدیکه پنجاهه...و عملا قابل تغییر هم نیستن ... یعنی کلا درمان خانواده رو فراموش کنین...چون فک میکنن بی نقصن... 

من میخوام بدونم ، من باید چیکار کنم درمقابل این طرز فکر... چیکار کنم به من اسیب نرسه و البته افسردگی ای که الان دارم چطوری بهتر شه

من 20 سالمه ... دخترم... تنها نمیتونم برم بیرون و چون پشت کنکوری ام نگاه های بدی میکنن اگه کاری غیر ...

کم مونده کنکور تیر فرا برسه برو درسامتو، بخون واز هیچ احدی انتظار کمک نخواه چون تو مسول زندگی خودت هستی بعد از قبولی برو دانشگاه وکار برای خودت پیدا کن شاید فکر کنی دیگه بزرگ شدی نه تو هنوز یه بچه ای که باید تلاش کنه بالغ بشه وقوی هستی بهترین کار توی خونه کار کردن با دسته مثل درست کردن فیس انسان با خمیر وقتی از درس خسته میشی این کار رو بکن تا فکرت کمی پراکنده باشه

بله...الته مدتیه به خاطر درسام کتابای غیر درسی نخوندم...ولی اگه قرار باشه کمکم کنه تایم میزارم براش

به شما هم کمک می کنه اما خود خانواده چی؟ که به وسیله کتاب برند جلو 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

به شما هم کمک می کنه اما خود خانواده چی؟ که به وسیله کتاب برند جلو 

اخه ببینین وقتی خودشون دوس ندارن تغییر کنن واقعا من و شما چیکار میتونیم براشون بکنیم... به خاطر همین میگم من این وسط باید مقاوم تر بشم و حداقل خودمو روانمو در مقابلشون محافظت کنم... از یه ور افسردگی کارو خیلی سخت کرده