2777
2789
عنوان

درد دل🦭🌵🧑‍🦽🕳️🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
نه لطف نیست این راهش نبود میدونم اونقدر عذاب میکشم که دیگه تموم میشم ابن بدن از پوست و گوشته ظرفیتی ...

آقا شما مشکلت دختره نیست مشکلت یه چیز دیگست

داخل ایتا کانال اعجاز رو پیدا کن بگرد دنبال اون ویسی که مختصته 

این بزرگ ترین کمک و یه هدیه از طرف من به شماست تا همه چی درست بشه

شب خوش

آقا شما مشکلت دختره نیست مشکلت یه چیز دیگست داخل ایتا کانال اعجاز رو پیدا کن بگرد دنبال اون ویسی که ...

چه ویسی؟

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا شما مشکلت دختره نیست مشکلت یه چیز دیگست داخل ایتا کانال اعجاز رو پیدا کن بگرد دنبال اون ویسی که ...

قکر کنم قضاوت بد کردین اشکال نداره قصدتون کمک یوده.ولی هیچکس از دل آدم خبر نداره نمیشه آدمارو قضاوت کرد اینکه نمیخام فراموشش کنم اینکه با اینکار حس میکنم خیانت کردم به عشقش معنیش اینه که مشکلم یه چیز دیگه هست؟

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
تصمیم رو ک گرفتی میشه بگید 

متوجه نشدم ؟

حس میکنم ی تصمیمی گرفتین ؟

درسته حس کردین بهش قول دادم دیگه حرفی درمورد تصمیم هام نزنم ازم خواست دیگه نگم که به گوشش نرسه

درسته حس کردین بهش قول دادم دیگه حرفی درمورد تصمیم هام نزنم ازم خواست دیگه نگم که به گوشش نرسه

باشه

امیدوارم موفق باشید و حل بشه زندگیتون ب شادیها

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
باشه امیدوارم موفق باشید و حل بشه زندگیتون ب شادیها

کاش حل میشد ای کاش

واقعا کاش خدا هیچوقت خلق نمیکرد منو که بشینم همچین چیزای رو تماشا کنم..احتمالا خدا یادش رفته منو🙂💔

دست خود آدم نیست

قکر کنم قضاوت بد کردین اشکال نداره قصدتون کمک یوده.ولی هیچکس از دل آدم خبر نداره نمیشه آدمارو قضاوت ...

نه اشتباه برداشت کردین .شما که هنوز ویسهای کانال اعجاز رو گوش نکردین .بعد از اون منظورم رو میفهمید

دیگه مزاحم نمیشم✋🏻

نه اشتباه برداشت کردین .شما که هنوز ویسهای کانال اعجاز رو گوش نکردین .بعد از اون منظورم رو میفهمید ...

ممنونم سعی میکنم گوش بدم اگه فرصتی بود

چقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم …

آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم …

گریه برای دختر راحت تره تا مرد من نمیتونم هرجایی گریه کنم تو جمع نشستم یهو بغضم میترکه چون میدونن غر ...

کی گفته گریه فقط برا دختر اتفاقا من اگه یه مرد جلوم گریه کنه حس میکنم قلبش مهربون ن اینکه عرورش له شده  مگه مردا ادم نیستن دل ندارن 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
کی گفته گریه فقط برا دختر اتفاقا من اگه یه مرد جلوم گریه کنه حس میکنم قلبش مهربون ن اینکه عرورش له ش ...

درسته ولی وقتی همه نشستن بعد یهو من بغضم بترکه نار احت میشن واسم خیلی اذیت میشن