2777
2789
عنوان

درد دل🦭🌵🧑‍🦽🕳️🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
جوابش خیرع؟

با یه پیام خالیش هم آروم میشم ولی اینم ازم دریغ میکنه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
ارزوم اینه یه شب بخوابم دیگه بیدار نشم

هعیییییییییییییی...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم اینکارها و میکنم ولی روز به روز یدتر میشم و دلتنگ تر 

آره میدونم خیلیی غمگینی و ناراحتی و اوضاعت خرابه..ولی این هنوز اولشه 

این مدت رو با غم سپری کن گریه کن سختی بکش

وقتی این حال رو پشت سر گذاشتی یه آدم دیگه میشی از نو ساخته میشی

بزار واست مثال بزنم تا درک کنی

تا این ساختمون رو تخریب نکنی نمیتونی به جاش یه ساختمون بهتر بسازی

شعار نمیدم همش تجربس و حرفه دلیه

ولی باید سعی کنی گناه نکنی تا خدا کمکت کنه

درسته

سخته میدونم 

اگه حس می‌کنی عشقت حقیقی نیست وابستگی یا....تلاش کن از فکرش این حس بیرون بیایی 

اما ن واقعاً عاشقی اینو بدونی که این قلب که انتخاب میکنه اونم قلب داره من نمیدونم چیه داستانتون اگ امیدی هس بجنگ براش اگ هم ن یا ازش دس بکش یا عاشقش باش وقتی عاشق حقیقی باشی دیگه قلبت صاحب داره چون قلبت تعهد داره چ باشه چ نه 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

واقعا کاش خدا هیچوقت خلق نمیکرد منو که بشینم همچین چیزای رو تماشا کنم..احتمالا خدا یادش رفته منو🙂💔

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

آره میدونم خیلیی غمگینی و ناراحتی و اوضاعت خرابه..ولی این هنوز اولشه  این مدت رو با غم سپری کن ...

مشکل این جاست که نمیخام تخریبش کنم لااقل همین خرابه یادگار اونه مبخام یادش تو دلم بمونه میخام اونقدر از عشقش بسوزم که دیگه چیزی ازم نمونه چون میگفت بخاطر خودت میرم میخام ببینه که به سودم نبود . نابودم کرد این تصمیم بیخود که حای من تصمیم گرفت

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

اون بهت لطف میکنه که ازت دوری میکنه به خودت بیا تو که خودتم میدونی ته دلت میدونی باید از این منجلاب و عذاب خودتو بیرون بکشی

واسه منم اولش سخت بود ولی فهمیدم اگر دوباره میرفتم سراغش درست نمیشدم

دیگه همه چی تموم شده باید همه خاطراتو طرفو رها کنی

سخته میدونم  اگه حس می‌کنی عشقت حقیقی نیست وابستگی یا....تلاش کن از فکرش این حس بیرون بیایی&nb ...

خقیقیه قلبم دیگه شده جگر زلیخا قلبم هزار تیکه شده از غم

مشکل این جاست که نمیخام تخریبش کنم لااقل همین خرابه یادگار اونه مبخام یادش تو دلم بمونه میخام اونقدر ...

نه تو اعتماد نمیکنی خودخوری میکنی 

بهم اعتماد کن میتونی خودت رو درست کنی تو بدون اونم میتونی البته الان نه ولی حداقل تا یه سال بعد خودت خرابه هارو دور میریزی

فقط سعی کن تا اون موقع تحمل کنی

اون بهت لطف میکنه که ازت دوری میکنه به خودت بیا تو که خودتم میدونی ته دلت میدونی باید از این منجلاب ...

نه لطف نیست این راهش نبود میدونم اونقدر عذاب میکشم که دیگه تموم میشم ابن بدن از پوست و گوشته ظرفیتی داره چقدر نخوابن چقدر غذا نخورم بلاخره یه جا کم میاره

خقیقیه قلبم دیگه شده جگر زلیخا قلبم هزار تیکه شده از غم

باخت ندین فقط خودتون رو کار باشگاه هدفتون 

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
نه تو اعتماد نمیکنی خودخوری میکنی  بهم اعتماد کن میتونی خودت رو درست کنی تو بدون اونم میتونی ا ...

بدنم تحمل نمیکنه یعنی نمیخام درست بشه لج کردم یه حورایی میخام ثابت کنم که اشتباه کرده میبینه که کارش اشتباه بود و به ضررم تموم شد

واقعا کاش خدا هیچوقت خلق نمیکرد منو که بشینم همچین چیزای رو تماشا کنم..احتمالا خدا یادش رفته منو🙂💔

ببخشید باعث ناراحتی شدم

باخت ندین فقط خودتون رو کار باشگاه هدفتون 

ولی دست خودم نیست